Gola vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Spartoo, Zalando edustavat Gola -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Gola -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Gola -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 2 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Gola

Gola

Gola on brittiläinen urheilujalkinemerkki, jonka historia ulottuu vuoteen 1905. Gola oli pitkään erikoistunut jalkapallo- ja rugbykenkien sekä työjalkineiden valmistamiseen. Golan nykyinen suosio pohjautuu sen 1960- ja 1970-luvulla lanseeraamiin Harrier-lenkkareihin, joista tuli Britanniassa erittäin muodikkaita. Gola väittää jopa olevansa lenkkareista englannin kielessä yleisesti käytetyn trainer-termin keksijä!

Golan nykyinen valikoima pyrkii yhdistämään perinteisiä kuvioita nykypäivän katumuodin viimeisimpiin trendeihin. Gola on keskittynyt tarjoamaan tyylikkäitä lenkkareita ja muita katujalkineita miehille, naisille ja lapsille. Golan miesten jalkinevalikoima ammentaa innoitusta kuuluisista Harrier-lenkkareista. Valikoima on täten selkeän retropainotteinen niin värien kuin materiaalienkin osalta mutta kuitenkin nykypäivän trendien kosketuksella. Peruslenkkareiden lisäksi Golan valikoimasta löytyy myös mokkanahkaisia jalkineita ja tyylikkäitä kangaskenkiä, jotka sopivat osaksi vaikkapa smart casual -vaatetusta. Gola tarjoaa lenkkareita ja muita kenkiään myös nilkkapituisina.

Naisten Gola-mallisto sisältää niinikään Harrier-lenkkariin perustuvia tossuja. Naisten Gola-lenkkarien väri- ja designvalikoima on naisellisen pirteä. Muun muassa vaaleanpunaisen ja violetin eri sävyjä löytyy valikoimasta runsaasti. Mallisto sisältää myös nilkkureita, talvisaappaita ja pirteän värisiä kumisaappaita. Golan naisten valikoima sisältää niinikään pirteän värisiä rantasandaaleja. Lapsille Gola tarjoaa pieniä kokoja suosikkimalleistaan sekä muun muassa lasten käyttöön erityisesti sopivia tarralenkkareita.

Gola tarjoaa myös erilaisia laukkuja, joiden suunnittelussa retrolla on ollut merkittävä vaikutus. Esimerkiksi Redford-laukkusarja tuo elävästi mieleen 1970-luvun. Gola Collaborations -mallisto sisältää niinikään retromallisia laukkuja, joiden design on tulosta Golan yhteistyöstä tunnettujen suunnittelijoiden kanssa.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun