Feiyue vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Spartoo edustaa Feiyue -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Feiyue -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Feiyue -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 1 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Feiyue

Feiyue

Feiyue on kenkä/lenkkaribrändi, jonka ammentaa inspiraatiota sekä Kiinasta että muualta maailmasta, pääosin toisesta kotimaastaan Ranskasta. Alunperin Hongkongista kotoisin olevat kevyet kangaslenkkarit kokivat melkoisen muodonmuutoksen ranskalaisten suunnittelijoiden käsissä, ja tämä prosessi jatkuu edelleen. Feiyue tulee kiinan kielen kirjoitusmerkeistä fei ja yue, jotka yhdessä tarkoittavat sekä mielen että ruumiin ylentämistä. Tämä voidaan suomentaa esimerkiksi eteenpäin lentämiseksi. Niinpä Feiyue-mallisto muuttuu jatkuvasti ammentaen vaikutteita katumuodista ympäri maailmaa.

Feiyue tarjoaa tyylikkäitä lenkkareita ja muita katumuotijalkineita sekä miehille että naisille. Feiyue Lo on Feiyuen alkuperäinen kangaslenkkari, jossa on pitävä luonnonkumipohja. Näitä lenkkareita on saatavilla useissa pirteissä värien yhdistelmissä. Lo Upgrade -mallit ovat yksivärisinä hillitympiä. Niitä on saatavilla mustina, harmaina ja valkoisina. Feiyue Vintage -mallien tyyli tuo mieleen menneet vuosikymmenet, ja niinpä retron ystävät pitävät niistä. Feiyue A.S -mallit ovat katulenkkarimuodin kärkeä, ja niistä löytyy myös tyylikkäitä mokkanahkamalleja.. Feiyue Plain -mallisto koostuu perusväritetyistä kangaslenkkareista, jotka ovat varsinkin rentoina kesäjalkineina hyvin suosittuja. 10N28E on kokoelma kankaisia ja nahkaisia, korkeavartisia lenkkitossuja. Street-mallisto käsittää nimenomaan katukäyttöön tarkoitettuja jalkineita, jotka tyyliltään sopivat osaksi vaikkapa smart casual -pukeutumista. Feiyue Debbie ja Saddie ovat tyylikkäitä naisten kesäkenkämallistoja, jotka omalla tavallaan henkivät 1920- ja 1930-lukujen Rivieran eleganssia nykyaikaisella kosketuksella.

Feiyue tarjoaa malleistaan myös lapsille sopivia muunnelmia. Paitsi pienemmät koot myös niiden värit ja kuviointi on suunniteltu lapsia ajatellen.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun