Pataugas vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Zalando edustaa Pataugas -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Pataugas -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Pataugas -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 1 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Pataugas

Pataugas

Pataugas on ranskalainen kenkämerkki, joka on perustettu vuonna 1950. Sen perustaja René Elissabide oli innokas Pyreneiden vuorilla vaeltaja, joka halusi kehittää mukavat ja toimivat ulkoilukengät. Vuorivaeltajien perinteisesti suosiman nahan sijasta René keksi käyttää kengän materiaalina tukevaa purjekangasta. Näin kengät eivät hiostaneet Pyreneiden kuumina kesäpäivinä yhtä pahasti kuin nahkakengät. Sittemmin Pataugas-kenkiä alkoivat suosia myös kaupunkilaiset, jotka halusivat tuntea olonsa rennoksi muulloinkin kuin vain viikonloppuna. Tämän päivän Pataugas-valikoima on sekä materiaaleiltaan että malleiltaan monipuolinen mutta pyrkii edelleen tuottamaan käyttäjälleen rentoa luonnon ja vapaa-ajan tunnelmaa. Pataugas-kenkävalikoima ei koreile väreillä vaan muutamin poikkeuksin luottaa klassisiin ruskean ja mustan eri sävyihin.

Pataugas tarjoaa jalkineita sekä naisille, miehille että lapsille. Pataugas-valikoimasta löytyy naisille useita erimallisia nilkkureita, varsikenkiä ja saappaita, jotka ovat tyylikkäitä ja toimivia niin kaduilla kuin luonnossakin. Naisille Pataugas-valikoimasta löytyy jalkineita myös arvokkaampiin tilaisuuksiin, kuten vaikkapa ballerinoja iltapuvun kanssa käytettäviksi.

Miehille Pataugas tarjoaa useita eri malleja klassisia varsikenkiään. Pataugas-varsikengät yhdistävät reippaan ulkoiluhengen arjen tyyliin, joka sopii myös kaupunkien kaduille. Pataugas-tenniskengät taas vievät ajatukset vuosikymmenien takaisen Rivieran eleganssiin. Lapsille Pataugas tarjoaa pienempiä kokojaan klassisista varsikengistään, saappaistaan ja tenniskengistään. Tyyliltään ja väreiltään nämä Pataugas-kengät ovat samanlaisia kuin aikuistenkin mallit.

Pataugas valmistaa myös kengilleen nimenomaisesti suunniteltuja hoitotarvikkeita ja -aineita, kuten rasvoja ja muita kyllästysaineita, joilla kenkien ikää voi pidentää.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun