Pikolinos vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Spartoo, Zalando edustavat Pikolinos -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Pikolinos -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Pikolinos -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 2 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Pikolinos

Pikolinos

Pikolinos on espanjalainen jalkinemerkki, joka tarjoaa mukaviksi suunniteltuja ja luonnonmateriaaleista valmistettuja kenkiä miehille ja naisille. Pikolinos on jo lähes 30 vuoden ajan tehnyt työtä kehittääkseen kengistä entistä mukavampia jaloille, ja tämän tuloksena on syntynyt mm. Airgonomics-kengänpohja. Tämä ontto, ilmatäytteinen pohja lisää kävelyn mukavuutta ja ehkäisee mm. jalka-, nivel- ja selkäkipuja. Tällaiset kengät ovat erittäin mukavia vaikkapa niille, jotka joutuvat työssään kävelemään ja seisomaan paljon, mutta myös tavalliset kuluttajat arvostavat niitä. Pikolinos pyrkii käyttämään jalkineissaan mahdollisimman paljon luonnonmateriaaleja, kuten aitoa nahkaa. 

Pikolinos-mallisto voidaan jakaa edustaviin tyylikenkiin sekä rennompiin vapaa-ajan kenkiin. Miehille Pikolinos tarjoaa perinteisiä puolikenkiä nauhallisina ja ilman nauhoja. Niitä voi hyvin käyttää vaikkapa puvun kanssa. Smart casual -pukeutumiseen Pikolinos tarjoaa miehille myös mm. tyylikkäitä avokkaita ja varsikenkiä.

Naisille Pikolinos tarjoaa paljon erilaisia korkokenkiä, joista löytyy tyylikäs malli joka käyttöön, oli sitten kysymys toimistokäytöstä tai iltamenoista. Mallistosta löytyy niin hillityn asiallisia matalakorkoisia kenkiä kuin räväkämpiä korkeakorkoisiakin jalkineita. Pikolinos-ballerinat taas sopivat hyvin yhteen esimerkiksi iltapuvun kanssa. Pikolinos tarjoaa myös valikoiman nilkkureita, jotka sopivat hyvin esimerkiksi osaksi tyylikkäämpää arkipukeutumista.

Arkisempaan pukeutumiseen ja ulkoiluun Pikolinos tarjoaa sekä miehille että naisille paljon erilaisia tukevia kävelykenkiä, varsikenkiä ja saappaita, jotka sopivat niin rentoon katukäyttöön kuin metsäpoluillekin. Naisille Pikolinos-mallistosta löytyy myös tyylikkäitä käsilaukkuja, jotka sopivat tyyliltään erittäin hyvin Pikolinos-jalkineisiin.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun