Geox vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Spartoo, Zalando, Stockmann edustavat Geox -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Geox -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Geox -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 3 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Geox

Geox

Geox on italialainen jalkine- ja vaatebrändi, joka pyrkii yhdistämään Italian kenkäteollisuuden laatuperinteet nykyaikaisiin materiaaleihin ja teknologioihin. Geox on patentoinut erinäisiä teknologioita, jotka mm. vähentävät jalan ja vartalon hikoilua sekä parantavat nahan vedenpitävyyttä. Geox tarjoaa laajan valikoiman jalkineita ja vaatteita naisille, miehille ja lapsille. Naisille Geox tarjoaa mm. tyylikkäitä hovikenkiä ja korkokenkiä juhlaviin tilaisuuksiin sekä muodikkaita katulenkkareita arkikäyttöön. Geoxin naisten saapasvalikoimasta löytyy tyylikkäitä ja käytännöllisiä saappaita kaikille keleille. Osassa malleista on käytetty Geoxin itse kehittämiä teknologioita, jotka tekevät saappaista täysin vedenpitäviä mutta silti hengittäviä.

Geox tarjoaa naisille klassisia farkkumalleja Woman Blue -nimen alla. Geox-päällystakkimallistosta löytyy naisille mm. lämpimiä untuvatakkeja sekä tyylikkäitä pitkiä päällystakkeja vaikkapa jakkupuvun tai iltapuvun päällä pidettäviksi. Geox tarjoaa naisille myös erilaisia asusteita kuten laukkuja ja vöitä, jotka ovat tyyliltään yhteensopivia Geox-vaatteiden ja kenkien kanssa.

Geox tarjoaa miehille hyvin monipuolisen valikoiman jalkineita. Puvun kanssa käytettäväksi Geoxilta löytyy useita eri malleja, joista osa on vedenpitäviä ja hengittäviä. Näin ei ole enää ongelma kulkea sateisilla ja loskaisilla kaduilla pukukengissä! Myös samaa teknologiaa hyödyntäviä varsikenkiä löytyy Geoxin valikoimista. Geoxin miesten vaatemallisto käsittää niinikään farkkuja, päällystakkeja ja untuvatakkeja. Näihin sopivia asusteita löytyy Geoxin valikoimasta myös miehille.

Lapsille Geox tarjoaa pirteitä jalkineita moneen eri käyttöön, pikkuvauvoista kouluikäisiin. Näissäkin on käytetty Geoxin omia, vedenpitävyyttä ja mukavuutta lisääviä teknologioita.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun