Cheap Monday vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Bubbleroom, House of Brandon, Zalando edustavat Cheap Monday -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Cheap Monday -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Cheap Monday -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 6 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Postiennakko
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Cheap Monday

Cheap Monday

Cheap Monday on ruotsalainen vaatemerkki, joka valmistaa nuorisomuotia todella edulliseen hintaan verrattuna moneen muuhun suosittuun merkkiin. Cheap Monday on ehdottomasti eräs tämän hetken suosituimmista vaatemerkeistä nuorten ja nuorekkaiden keskuudessa, ja sillä on omat mallistonsa niin naisille kuin miehillekin. Naisille on paljon erilaisia mekkoja todella herkullisissa väreissä. Mekkoja on tietenkin mustana, mutta myös pinkkinä ja turkoosina ja kirkkaissa väreissä. Takit ovat hyvännäköisiä, ja mallistosta löytyy myös farkkutakki ja vaalea farkkuliivi. Housuja ja farkkuja on useita eri malleja; aivan lyhyitä shortseja, pillifarkkuja ja muodikkaita housuja kirkkaissa väreissä. Naisten löytää paitamallistosta jokainen itselleen sopivan mallin. Se on täynnä kauniisti leikattuja hihattomia paitoja, paitamekkoja ja paitapuseroita herkullisissa väreissä. Naisten uimapukumallistossa on muutama hyvin kaunis uimapuku, ja tietenkin sieltä löytyy hyvin istuvia bikinejä. Cheap Monday t-paidat ovat maailmankuuluja, ja uudesta kokoelmasta löytyy firman logolla varustettuja t-paitoja, mutta myös aivan uusia malleja. T-paita-mallit on kekseliäästi suunniteltu näyttämään aivan erilaisilta kuin perus-t-paidat, joten kannattaa katsastaa heidän uudet mallinsa.

Cheap Mondayn kengät ovat tyylikkäitä, ja sopivat moneen käyttöön. Mallistossa on tennareita upeissa väreissä, ja naisille aivan ihania kesäkenkiä, jotka säilyttävät tyylinsä pitkään. Miesten Cheap Monday -mallisto on täynnä tyylikkäitä takkeja ja farkkutakkeja. Myös miehille on farkkuja paljon eri malleja. Miehille on myös shortseja, t-paitoja, värikkäitä huppareita ja kenkiä.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun