Benetton vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Zalando, Stockmann edustavat Benetton -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Benetton -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Benetton -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 2 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Benetton

Benetton

Italialainen Benetton on eräs maailman tunnetuimpia muotibrändejä. Benetton on toisinaan saavuttanut suurempaa kuuluisuutta räväköillä, vaatteisiin näennäisesti liittymättömillä mainoskampanjoillaan kuin itse tuotteillaan. Benetton tarjoaa laajan valikoiman värikkäitä arjen käyttövaatteita miehille, naisille ja lapsille. Vuosien saatossa Benettonin tarjonta on laajentunut mm. kosmetiikkaan ja matkalaukkuihin. Tämän päivän Benetton jakaa valikoimansa neljään eri tuotelinjaan, joita voidaan myös pitää Benettonin alabrändeinä. United Colors of Benetton on yhtiön päätuotelinja. Naisille United Colors of Benetton -valikoima tarjoaa täyden valikoiman vaatteita arkeen ja myös hieman juhlavampiinkin tilaisuuksiin. Valikoimasta löytyy paljon erilaisia paitoja, toppeja, housuja, takkeja, hameita ja mekkoja Benettonille tyypillisissä pirteissä väreissä. Myös miehille United Colors of Benetton tarjoaa värikkäitä arjen vaatteita, kuten housuja, takkeja ja erilaisia paitoja. United Colors of Benetton -valikoimasta löytyy myös vaatteita kaikenkokoisille lapsille, sylivauvoista teineihin.

Undercolors of Benetton on Benettonin alusvaatemallisto, joka kattaa niin naisten, miesten kuin lastenkin tarpeet. Tämänkin malliston johtavia ajatuksia ovat rentous, mukavuus ja helppohoitoisuus. Sisley poikkeaa muusta Benetton-valikoimasta mm. siten, että sen väritarjonta on hieman hillitympää. Miesten Sisley-valikoimasta löytyy mm. klassisia nahkatakkeja ja pikkutakkeja. Naisten Sisley-valikoima käsittää mm. erilaisia rohkeasti muotoiltuja toppeja, jotka sopivat vaikkapa vauhdikkaisiin iltamenoihin.

Playlife taas on erikoistunut vauhdikkaamman arjen vaatteisiin. Playlife jakautuu vielä alabrändeihin, joita ovat surffaushenkinen Killer Loop, farkkuihin erikoistunut Jeans West sekä mukavia, puuvillasta tehtyjä olovaatteita tarjoava Anthology of Cotton.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun