Outfitters Nation

Outfitters Nation

Outfitters Nation on tanskalaisen Bestseller-muotikonsernin farkkubrändi. Outfitters Nation pyrkii olemaan energinen brändi, joka tarjoaa nuorille viimeisimpiä trendejä heijastavia vaatteita, joilla voi heijastaa omaa asennettaan ja persoonallisuuttaan. Tyypillinen Outfitters Nation -vaatteiden käyttäjä on rohkea ja kunnianhimoinen nuori.

Outfitters Nationin poikien vaatevalikoima voidaan jakaa ainakin viiteen eri tuotelinjaan tai kokoelmaan. Sports Luxe on nimensä mukaisesti kokoelma urheilullisia katuvaatteita. Valikoimaan kuuluu mm. klassisen tyylikkäitä farkkuja, urheiluteemaisia t-paitoja sekä huppareita. Hit the Slopes on sarja lumilautailuun suunniteltuja vaatteita. Tästä kokoelmasta löytyy mm. lämpimiä päällystakkeja, jotka tyylinsä puolesta kelpaavat myös talviseen katukäyttöön. Urban Hipster -tuotelinja käsittää vaatteita hipsterien makuun. Farkut ja muut denim-asusteet kuten paidat ovat tässä kokoelmassa keskeisessä asemassa, mutta mukaan mahtuu myös huppareita ja ruutupaitoja. Suit Up -tuotelinja sisältää nuoreen rohkeaan tyyliin sopivia irtotakkeja ja housuja. Mitään pönötyspukuja ei täältä löydy. Inspired by Music taas käsittää indie-musiikin inspiroimia cardiganeja, t-paitoja ja muita vaatteita.

Outfitters Nation tarjoaa vaatteita tytöille neljän eri sesongeista riippumattoman tuotelinjan alla. Rock Chick -tuotelinjasta löytyy paljon erilaisia farkkuja ja niiden kanssa yhteensopivia paitoja ja asusteita. Camo taas yhdistää perinteiset maastokuviot rauhanomaiseen ja rentoon kaupunkielämään. Maastokuvioituina löytyy mm. paitoja ja legginsejä. The Perfect Basic Wardrobe -kokoelma sisältää tyttöjen perusvaatteita kuten farkkuja, hameita, toppeja ja niihin sopivia asusteita. Denim Trend taas käsittää paljon erilaisia farkkuja, farkkupuseroita ja farkkutakkeja.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun