Humör vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Zoovillage, Stayhard edustavat Humör -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Humör -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Humör -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 2 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Valitse toimitustapa
X
MyPack
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Humör

Humör

Humör on tanskalainen miesten indie-muotibrändi, eli se ei kuulu mihinkään Tanskan lukuisista suurista muotikonserneista. Humör voidaan suomentaa paitsi huumoriksi myös mielialaksi. Humör-vaatteet edustavat nykyaikaista katumuotia, ja ne saavat inspiraationsa suurkaupunkien underground-musiikista. Niissä heijastuu niin Berliinin klubien kuin Tokion Shibuyankin tunnelma. Humör kutsuu tuotteitaan muodin Lego-palikoiksi, eli niitä voidaan liittää toisiinsa käyttäjänsä mielen mukaan. Näin Humör-vaatteiden käyttäjä voi itse rakentaa oman identiteettinsä näistä rakennuspalikoista.

Humör-tyylin ytimessä ovat farkut. Farkut ovat vuosikymmenien ajan säilyttäneet keskeisen asemansa katumuodissa, ja Humör vahvistaa tätä perinnettä omalta osaltaan. Nykyaikainen katumuoti ei pelkää käyttää kirkkaita värejä, ja niinpä Humör-farkkuvalikoimasta löytyy myös esimerkiksi oransseja farkkuja perinteisten eri sinisen sävyjen lisäksi. Humör tarjoaa myös mm. värikkäitä kangasshortseja, jotka ovat kuin kotonaan suurkaupunkien kesäisillä kaduilla.

Humörin rakennuspalikkafilosofia korostuu laajassa paitavalikoimassa. Nykyaikaisen rentoja, katumuodin viimeisimpiä trendejä heijastavia t-paitoja löytyy Humörilta monia erilaisia. Mutta Humör tarjoaa myös tyylejä, joiden inspiraationa ovat toimineet menneet vuosikymmenet. Humör-vaatteisiin pukeutuva voi korostaa oman identiteettinsä eri vivahteita valitsemalla Humör-kokoelmasta vaikka sellaisen kauluspaidan, joka voisi olla vaikkapa isoisän kuolinpesän kaapista repäisty. Mutta kun sen yhdistää mihin tahansa muuhun Humör-vaatekappaleeseen, ei voi havaita minkäänlaista tyylirikkoa, sillä muodin Lego-palikat todella sopivat toisiinsa saumattomasti.

Humör tarjoaa myös laajan valikoiman huppareita. Niidenkin väri- ja tyylimaailma vaihtelee modernista retroon tarjoten lisää erilaisia palikoita oman muoti-identiteetin rakentamiseen.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun