Solid vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Ellos, Defshop, Zoovillage edustavat Solid -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Solid -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Solid -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 4 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Solid

Solid

Solid on tanskalainen miestenvaatebrändi, jonka omistaa CNS-muotikonserni. Solid pyrkii tarjoamaan rentoja vaatteita muotitietoisille 18–30-vuotiaille miehille. Keskeisessä osassa Solid-mallistoa ovat farkut.

Solid tarjoaa viittä eri farkkutyyppiä: slim, regular, loose, chino ja shorts. Slim-malliston Joy-farkkuja on saatavilla tavallisten lisäksi kivipestyinä, sävytettyinä ja erityisen venyvinä. Slim-farkkuja on saatavilla toistakymmentä eri väriä perinteisistä sinisen sävyistä pirteään vihreään, keltaiseen ja punaiseen. Regular-farkkuja on viittä eri perusmallia, nimiltään Sumo, Murphy, Roy, Apu ja Iggy. Niiden erot ovat tarkoin harkituissa yksityiskohdissa. Iggy-mallista on lisäksi saatavilla erityisen venyvä stretch-versio. Loose-farkkuja Solid-valikoimassa on kahta eri mallia: Nelson ja Goodwin. Nelson-farkuissa on vyölenkkien lisäksi myös napit housunkannattimia varten. Solidin chino-housujen valikoima sisältää kaksi mallia: Mel ja Mak. Mel-chinoissa on niinikään vyölenkkien lisäksi napit housunkannattimia varten. Mak-chinot ovat perushousuja, joita on saatavilla useissa pirteissäkin väreissä. Solid-shortseja on viittä eri mallia: Little Mercury, Little Iggy, Joy, Arch ja Sumo. Kuten saattaa arvata, nämä shortsit noudattavat pitkälti vastaavien farkkumallien designia paitsi tietenkin lyhyempien, bermuda-pituisten lahkeiden osalta. Little Mercury -mallissa on vyölenkkien lisäksi napit housunkannattimia varten.

Solid-valikoima sisältää myös muita rentoja ja tyylikkäitä, farkkujen kanssa hyvin yhteensopivia vaatteita. Näitä ovat esimerkiksi monet omaperäisesti kuvioidut t-paidat, kauluspaidat, takit ja hupparit. Nämäkin tarjoavat sekä hillittyjä klassikkovärejä että kirkkaita värejä, jotka piristävät arjen pukeutumista kummasti!


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun