Wolverine vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Sportamore edustaa Wolverine -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Wolverine -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Wolverine -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 1 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet
  • Haluatko kauppasi tälle listalle? Ota yhteyttä yhteys [ät] vaatekauppoja.fi

Wolverine

Wolverine

Wolverine on amerikkalainen kenkäbrändi, jolla on 130-vuotinen historia mukavien ja kestävien kenkien valmistajana. Wolverine tarkoittaa suomeksi ahmaa, ja yrityksen nykyinen logo muistuttaakin ahman tassunjälkeä. Yritys aloitti työkenkien valmistuksen vuonna 1883, ja sen työkenkiä alkoivat suosia mm. rautatien ja pilvenpiirtäjien rakentajat. Ajan myötä Wolverine-tuoteperhe laajeni myös arki- ja vapaa-ajan kenkiin. Wolverine on vuosikymmenien kuluessa kehittänyt useita eri teknologioita, joilla kengistä on tullut entistä mukavampia ja turvallisempia käyttää kovissa olosuhteissa. Wolverine tarjoaa kenkiä sekä miehille että naisille. Tämän päivän Wolverine-mallisto koostuu neljästä tuotelinjasta: outdoor eli ulkoilukengät, work eli työkengät, casual eli arkikengät sekä apparel eli vaatteet ja asusteet.

Wolverine Outdoor -tuotelinja käsittää mm. vaelluskenkiä vaativiin oloihin. Valikoimasta löytyy sekä perinteisiä, korkeavartisia vaelluskenkiä että ns. vaelluslenkkareita. Valikoimassa on erikoismalleja mm. metsästäjille, joille on tärkeää kengän lämpimyys. Lisäksi Wolverine Outdoor -tuotelinja tarjoaa myös klassisen tyylikkäitä purjehduskenkiä.

Wolverine Work -tuotelinja sisältää työkenkiin niin eritasoiseen teollisuustyöhön kuin palvelualoillekin. Teollisuustyöhön Wolverine tarjoaa sekä tukevia saappaita että varsikenkiä. Palvelualoille taas sopivat clog- eli puukenkätyyliset kengät, jotka ovat mukavia sisäkäytössä. Wolverine Casual -tuotelinja käsittää tyylikkäitä jalkineita katukäyttöön. Valikoimasta löytyy rentoja ja muodikkaita varsikenkiä, saappaita sekä tyylikkäitä puolikenkiä, jotka sopivat hyvin osaksi vaikkapa smart casual -asua.

Wolverine Apparel -tuotelinja sisältää mm. Wolverinen tyyliin sopivia takkeja, puseroita, farkkuja, suoria housuja ja shortseja.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun