Boras vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Stiletto edustaa Boras -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Boras -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Boras -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 1 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet
  • Haluatko kauppasi tälle listalle? Ota yhteyttä yhteys [ät] vaatekauppoja.fi

Boras

Boras

Boras on saksalainen urheilu- ja muotikenkämerkkiä. Se pyrkii vetoamaan korkeaa laatua arvostaviin nuoriin ja nuorekkaisiin miehiin ja naisiin. Boras kiinnittää laadukkaiden materiaalien ja työn ohella suurta huomiota myös kenkien tyyliin, mukavuuteen ja istuvuuteen. Boras-kenkäissa onkin huomioitu mm. kulutuskestävyys, jalan vaatima joustavuus, iskunvaimennus ja hengittävyys. Miesten ja naisten lisäksi Boras tarjoaa kenkäita myös lapsille.

Boras-kenkävalikoima voidaan jakaa seuraaviin tuotelinjoihin: urheilukengät, lifestyle-lenkkarit, tossut, varsikengät, saappaat ja tyylikengät. Boras-urheilukenkiä löytyy sekä vakavammille juoksun harrastajille että yleiseen kuntoiluun.

Boras tarjoaa useita eri malleja lifestyle-lenkkareita katukäyttöön. Niitä on saatavilla laaja valikoima eri väreillä ja kuvioilla. Useissa korostuu nykyään niin muodikas retroteema. Värikkäät Boras-lenkkarit piristävätkin arkivaatetusta kummasti! Boras-valikoimasta löytyy myös kevyiden tossujen tuotelinja. Tossut ovat erityisen mukavia ja hengittäviä kenkäita kesäkeleillä tai vaikkapa etelän rantalomalla.

Borasin varsikenkien tuotelinja sisältää klassisen tukevia kenkämalleja, jotka ovat tyylikkäitä katukäytössä ja pitävät jalat lämpiminä ja kuivina mitä erilaisimmissa sääolosuhteissa. Borasin saappaiden tuotelinja käsittää lähinnä naisten talvisaappaita. Niissä on korkea varsi, ja ne ovat lämpimästi vuorattuja. Näin ne ovat mukava ja tyylikäs valinta kovillakin pakkasilla. Borasin tyylikengät -tuotelinjasta löytyy muun muassa klassisia miesten ja naisten nahkakenkiä, jotka sopivat kaupunkikäyttöön vaikkapa puvun tai smart casual -asun kanssa. Niitä on saatavilla sekä perinteisinä puolikenkinä että nilkan yli ulottuvina malleina.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun