Selected vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Ellos, Bubbleroom, Zalando edustavat Selected -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Selected -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Selected -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 4 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Selected

Selected

Selected on tanskalaiselle Bestseller-muotikonsernille kuuluva tavaramerkki. Siihen kuuluu kaksi alabrändiä: naistenvaatteiden Selected Femme ja miestenvaatteiden Selected Homme.

 

Selected Femme -brändi on suunnattu voimakastahtoisille kaupunkilaisnaisille, jotka suosivat vaatteita, joissa yhdistyvät tyylikkyys ja viettelevyys. Selected Femme -brändiin kuuluu kaksi tuotelinjaa: Femme ja Femme Jeans. Femme-tuotelinjan vaatteissa yhdistyvät sekä klassinen että viimeisin muoti. Tuotelinjasta löytyy muun muassa paljon erilaisia tyylikkäitä toppeja, joita voi käyttää niin arjessa kuin juhlavammissakin tilaisuuksissa. Niinikään Femme-tuotelinja käsittää moneen tilanteeseen sopivia hameita ja mekkoja. Valikoimasta löytyy myös asusteita, kuten muotikoruja sekä Femme-tyyliin sopivia kenkiä. Femme Jeans on rento ja hieman rokkihenkinen tuotelinja, joka kunnioittaa farkkujen karua ja maanläheistä perintöä. Tästä linjasta löytyy paitsi farkkuja myös paljon erilaisia college- ja t-paitoja sekä tyyliin sopivia asusteita.

Selected Homme -brändi on suunnattu nykyaikaisille miehille, jotka arvostavat hyvää makua edustavia vaatteita. Selected Homme -brändiin kuuluu kaksi tuotelinjaa: Homme ja Jeans. Homme-tuotelinjan Trend-mallisto käsittää trendikkäitä miestenvaatteita arkikäyttöön. Mallistosta löytyy mm. viimeisimpiä muotivirtauksia edustavia farkkuja, suoria housuja ja paitoja. Homme-tuotelinjan Formal-mallisto sisältää klassisen tyylikkäitä miestenpukuja, jotka eivät kuitenkaan ole vailla nykyaikaisia vivahteita. Jeans-tuotelinja käsittää varsinaisen Jeans-malliston, josta löytyy paljon erilaisia klassisia farkkumalleja sekä niiden kanssa yhteensopivia paitoja ja takkeja. Jeans-tuotelinjaan kuuluu myös Casual-mallisto, joka sisältää sellaisia rentoja vaatteita kuin huppareita, bleisereitä ja suoria housuja.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun