Hummel vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Spartoo, JD Sports, Zalando edustavat Hummel -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Hummel -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Hummel -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 7 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Hummel

Hummel

Hummel on saksalaissyntyinen, nykyään tanskalaisessa omistuksessa oleva urheiluvaatebrändi, jonka historia ulottuu vuoteen 1923. Tuolloin nuori hampurilainen suutari Albert Messmer näki jalkapallonpelaajien liukastelevan sateesta märällä kentällä ja tästä inspiroituneena valmisti maailman ensimmäiset nappulakengät. Sittemmin Hummel on ollut edelläkävijä mm. urheilujoukkueiden sponsoroinnissa ja vaikuttanut merkittävästi retromuodin nousuun tuomalla markkinoille uudestaan 1970-luvun tyylisiä verryttelypukuja.

Tämän päivän Hummel valmistaa urheilu- ja muotivaatteita sekä jalkineita miehille, naisille ja lapsille kaikenlaiseen käyttöön. Hummelilla on kolme päätuotelinjaa: sport, lifestyle ja fashion. Hummelin sport-tuotelinja sisältää laajan valikoiman erilaisia urheilu- ja ulkoiluvaatteita. Tarjolla on esimerkiksi kaikenlaisiin sääoloihin sopivia päällystakkeja sekä väli- ja päällyshousuja. Jälkimmäisillä on käyttöä esimerkiksi juoksulajeissa ympäri vuoden. Valikoimassa on tietenkin erilaisia shortseja sekä tuuli- ja verryttelypukuja, joista varsinkin jälkimmäiset ovat todellisia Hummel-klassikkoja. Hummelilta löytyy myös erilaisia t-paitoja, kuten esimerkiksi eri maajoukkueiden jalkapallopaitoja. Hummelin asustevalikoima käsittää mm. sukkia sekä varustelaukkuja.

Hummelin lifestyle-tuotelinja sisältää mm. urheiluhenkisiä päällysvaatteita, jotka ovat tyylikkäitä niin rinteessä kuin kaduillakin. Hummelin klassisista verkkareista löytyy tästä tuotelinjasta mm. oloasuiksi sopivia versioita. Hummelin fashion-tuotelinjasta löytyy mm. urheiluhenkisiä huppareita, jotka kunnioittavat Hummelin klassisia verkkariperinteitä, sekä erilaisia retrohenkisiä asusteita kuten 1970-luvun tyyliä myötäileviä laukkuja ja pipoja.

Hummel-jalkinevalikoimasta puolestaan löytyy mm. erilaisia nappulakenkiä, jotka ovat yhä jalkapalloilijoiden suosiossa ympäri maailmaa. Myös eri sisäurheilulajeihin kuten futsaliin Hummel on kehittänyt omat jalkineensa. Hummelin muotilenkkarit ovat tyylikkäitä, retrohenkisiä katujalkineita.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun