Cottonfield

Cottonfield

Cottonfield on eräs tanskalaisen muotikonserni IC Companysin brändeistä. Se esiteltiin markkinoille Kööpenhaminan muotimessuilla vuonna 1986 ja on siitä lähtien ollut erittäin suosittu Pohjoismaissa. Cottonfield tarjoaa miehille rentoja käyttövaatteita, joilla tarkenee pohjoismaisissa keleissä. Cottonfield-vaatteet on tarkoitettu miehille, jotka haluavat tuntea olonsa mukavaksi, miehekkääksi ja varmaksi. Cottonfield pyrkii tarjoamaan yksinkertaisen tyylikkäitä, nykyaikaisilla yksityiskohdilla varustettuja vaatteita. Cottonfield-vaatteiden värivalikoima on rajattu ajattomiin, aina toimiviin miesten klassikkoväreihin. Hintatasoltaan Cottonfield-vaatteet sijoittuvat keskiluokkaan.

Cottonfieldin päällysvaatevalikoimasta löytyy tuotteita kaikille keleille. Valikoima kattaa niin säänkestävät anorakit, klassisen tyylikkäät anorakit kuin smart casual -pukeutumiseen sopivat bleiseritkin. Smart casual -asuun sopivat myös klassisen hienostuneet mutta silti rennot liivit. Cottonfield-valikoima käsittää myös paksusta puuvillasta ja denimistä tehtyjä päällyspaitoja, jotka ovat mukavan rentoja käyttää kesäisin takin sijasta. Cottonfield tarjoaa myös valikoiman housuja, kuten farkkuja ja suoria housuja. Näissäkin on yhdistetty rentous ja tyylikkyys tavalla, joka tekee Cottonfield-housut sopiviksi mitä erilaisimpiin tilaisuuksiin ulkoilusta ravintolaillallisiin.

Cottonfieldin paitavalikoima sisältää muun muassa rentoja kauluspaitoja, joita löytyy niin yksivärisinä kuin klassisissa ruutukuoseissakin. Valikoimasta löytyykin esimerkiksi pirteitä keltaisia, punaisia ja sinisiä ruutupaitoja. Cottonfield-villapaidat edustavat myös pohjimmiltaan klassisia malleja, joissa on brändin filosofian mukaisesti tehtyjä nykyaikaisia lisäyksiä. Cottonfield vaatettaa miehen kiireestä kantapäähän, ja niinpä valikoimasta löytyy myös alushousuja ja aluspaitoja. Cottonfieldin asustevalikoima taas käsittää muun muassa tyylikkäitä, merimiesmallisia pipoja.

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Tarja5
Hyvät housut

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun