Boomerang vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Bubbleroom, Zalando, Zoovillage edustavat Boomerang -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Boomerang -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Boomerang -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 4 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Boomerang

Boomerang

Boomerang on ruotsalainen vaatebrändi, jonka tuotefilosofiassa ympäristöystävällisyys ja kierrätys ovat keskeisessä osassa. Jälkimmäistä heijastaa myös yrityksen nimi eli perinteinen australialainen heittoase, joka palaa heittäjänsä luo. Boomerang rohkaisee vaatteiden kierrätykseen ja muun muassa käyttää lumppuja ja tekstiiliteollisuuden jäännöspaloja raaka-aineena kodintekstiileissään.

Boomerang tarjoaa vaatteita sekä miehille että naisille. Boomerangin miesten mallisto käsittää rentoja mutta silti tyylikkäitä arjen käyttövaatteita. Esimerkiksi farkkujen ystäville Boomerang tarjoaa paljon erilaisia malleja. Myös chinoja, purjekangashousuja ja shortseja löytyy Boomerangin valikoimasta. Takkeja Boomerang tarjoaa sekä kesään että talveen, kaikenlaisiin sääoloihin. Valikoimasta löytyy muun muassa toppatakkeja sekä anorakkimallisia ulkoilutakkeja. Myös tyylikkäitä, klassista katumuotia edustavia päällystakkeja on Boomerangin valikoimassa. Boomerangin miesten paitavalikoima sisältää muun muassa t-paitoja, klassisia kauluspaitoja sekä villapaitoja. Myös miesten alusvaatteet ja oloasut kuten pyjamat kuuluvat Boomerangin kokoelmiin. Luonnollisesti Boomerang tarjoaa miehille paljon erilaisia asusteita kuten vöitä, päähineitä, huiveja ja laukkuja. Myös rennot kävelykengät ja tossut löytyvät Boomerangin valikoimista.

Myös Boomerangin naisten mallisto sisältää paljon rentoja mutta samalla myös klassisen tyylikkäitä arkivaatteita. Boomerang-päällystakkeja on naisillekin useita eri malleja, muun muassa anorakkeja ja toppatakkeja sekä tyylikkäitä moleskin-takkeja. Housujen lisäksi naisille löytyy Boomerang-mallistosta paljon erilaisia hameita eri pituisina ja eri materiaaleista. Naisten Boomerang-mallisto sisältää myös pirteitä ja rentoja mekkoja. Naisten Boomerang-kauluspaidat ovat klassisen elegantteja, ja ne sopivat hyvin myös osaksi smart casual -pukeutumista. Myös naisille on tietenkin tarjolla paljon Boomerang-vaatteiden kanssa yhteensopivia jalkineita ja asusteita.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun