Caterpillar vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Spartoo, Zalando, Stockmann edustavat Caterpillar -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Caterpillar -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Caterpillar -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 4 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Caterpillar

Caterpillar

Caterpillar on tullut tunnetuksi monipuolisesta kenkävalikoimastaan ja helposti tunnistettavasta Cat-logostaan. Kenkiä löytyy paljon erilaisia sekä työkäyttöön että vapaa-aikaan. Caterpillarin kengät ovat pitkän tuotekehityksen tulos ja erittäin korkealaatuisia. Ostettuasi heidän kenkänsä saat takuulla kengät, joista sinulla on iloa pitkäksi ajaksi. Caterpillar valmistaa myös vaatteita naisille, lapsille ja miehille. Koko perheelle löytyy hyvin suunniteltuja vapaa-ajan käyttövaatteita. Naisten mallisto koostuu hyvännäköisistä paidoista, t-paidoista, erilaisista huppareista ja softshell-takeista.

Lapsilla on eri mallistonsa vauvoille, leikki-ikäisille ja vähän vanhemmille tytöille ja pojille. Lasten mallistossa on vauvoille söpöjä bodeja ja collegeasuja. Leikki-ikäisille on kivoja huppareita, collegepaitoja ja farkkuja. Tytöille ja pojille on kivoja ja värikkäitä paitoja, collegeasuja ja farkkuja. Caterpillar tuotteet ovat korkealaatuisia, ja miesten mallisto on täynnä hyvännäköisiä collegepaitoja, t-paitoja, svetareita ja toppaliivejäkin löytyy. Miesten housut ovat muodikkaita, ja ne ovat kestävää kangasta ja sopivat niin työhön kuin vapaa-aikaankin. Miesten mallistossa on lisäksi lämpöisiä aluspaitoja, jotka sopivat lämmittävät mukavasti talvisellakin säällä. Caterpillar tarjoaa myös monipuolisen laukkumalliston, ja helposti tunnistettavat laukut logoineen sopivat moneen eri tarkoitukseen. Musta reppu on aina tyylikäs ja sopii niin työhön mennessä mukaan otettavaksi kuin vapaa-ajallekin. Urheilukasseja löytyy useissa eri väreissä, ja lisäksi laukkumallistoon kuuluu kangaspussi, jossa voi kuljettaa vaikka kenkiä. Caterpillarin miesten kellot ovat tyylikkäitä ja laadukkaita, ja niitä on kahta erilaista mallia.

 


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun