Adidas vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Ellos, House of Brandon, Spartoo edustavat Adidas -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Adidas -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Adidas -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 15 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Postiennakko
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Adidas

Adidas

Adidas on eräs maailman tunnetuimmista urheiluvaatteiden – ja välineiden valmistajista. Urheilutuotteita valmistavalla firmalla on todella laaja valikoima tuotteita, jotka sopivat moniin eri urheilulajeihin kuten juoksuun, koripalloon, sisäpeleihin ja kuntosalille. Adidas vaatettaa monet maailman suurimmista urheilutähdistä, ja lisäksi monien maiden edustajat käyttävät sen edustusvaatteita esim. olympialaisissa. Urheiluvaatteissa löytyy paljon valinnanvaraa, ja Adidaksen kolmiraitakuvio on varmasti tuttu jokaiselle. Adidas Performance valmistaa esim. erilaisia jalkapallokenkiä niin sisä- kuin ulkokentillekin. Urheilukenkiä on monissa eri väreissä sekä lapsille että aikuisille. Lisäksi sen valikoimissa on golfkenkiä, koripallokenkiä, street-kenkiä, juoksukenkiä ja vapaa-ajankenkiä.

Adidaksen vaatteet sopivat kaikenikäisille, ja sen valtavista valikoimista löytyy vaatteet kaikkeen urheiluun ja myös vapaa-aikaan. Adidas Originals valmistaa ihanan kevyet untuvatakit, parkatakit ja niihin sopivat toppahousut, käsineet ja pipot. Valikoimissa on myös lämpöisiä ja värikkäitä talvisaappaita, jotka sopivat vapaa-ajalle. Adidaksella on myös suuri valikoima erilaisia aurinkolaseja. Adidas Performance on erikoistunut värikkäisiin treenivaatteisiin, huppareihin, housuihin ja paitoihin, jotka on suunniteltu jokaista lajia varten erikseen. Jokainen löytää varmasti mieleisensä treenivaatteen Adidaksen monipuolisista valikoimista. Lisäksi löytyy suuri valikoima eri tarkoitukseen suunniteltuja laukkuja, sekä eri urheilulajeihin sopivia suojia ja muita varusteita. Adidas Originalsin tuotteita ovat erilaiset muodikkaat urheilutrikoot kuten verryttelyasut, topit, t-paidat, shortsit, uima-asusteet ja alusvaatteet. Naisten uimapukuja on useita eri malleja, ja bikinejä on paljon erilaisia. Miehille Adidas tarjoaa paljon erilaisia shortseja sekä perinteisiä uimahousuja.

Adidas mainos

Adidaksen mainoksessa vuodelta 2013 esillä David Beckhamin mallisto.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun