Vaatekaupat Helsingissä

Helsinki on Suomen suositun shoppailukaupunki, josta löytyy kattava valikoima vaatekauppoja jokaiseen makuun ja budjettiin. Kuinka löytää Helsingistä parhaat vaatekaupat?

Suosituimmat vaatekaupat Helsingissä löytyvät suurista ostoskeskuksista, joita ovat Kamppi, Forum, Itäkeskus ja Citycenter. 

Forum on Helsingin ytimessä sijaitseva kauppakeskus, jonka vaatekaupat ovat erityisesti nuorten makuun. Forumin vaatekauppoja ovat mm. Carlings, Gina Tricot, H&M, Mic Mac, Monki, Seppälä, Stadium, Cubus, Jack&Jones, JC, Only ja Vila.

Helsingin erikoisemmat vaatekaupat löytyvät Kampista. Cybershopissa ja Morticiassa myydään rockhenkisiä vaatteita, asusteita voi ostaa Accessorize, Bijou Brigitte ja Ninja –myymälöistä, ja jokaisen tyyliin tarjoavat vaatteita BIK NOK, Jack&Jones, Vero Moda, Pieces, Spiritstore, Studio 25, Bianco, Din Sko, Kookenkä ja Vagabond.

City Center on nuorten suosikkiostoskeskus, jonka liikkeitä ovat muun muassa Accessorize, Gina Tricot, Only, Promod, Indian Bazaar, Guess Shop, Cybershop, Spirit Store, Vero Moda ja Zara.

Vaatekaupat Helsingissä tarjoavat muotia koko perheelle hintatasoon katsomatta. Helsinki on erinomainen shoppailukohde myös laatumerkkejä etsiville. Helsingin designvaatekauppoja ovat muun muassa Diesel, Beamhill, Limbo Boutique ja IVANAhelsinki.

Luksusrikkaimmat vaatekaupat Helsingissä sijaitsevat Galleria Esplanadin kauppakeskuksessa. Aivan Helsingin keskustassa sijaitsee myös suurin suomen kolmesta Stockmann-tavaratalosta.

Vaatekaupat Helsingissä:

• Helsinki on Suomen suosituin shoppailukaupunki, josta löytyy kattava valikoima erityylisiä ja –hintaisia vaatekauppoja

• Suosituimpia kauppakeskuksia ovat Kamppi, Forum, Itäkeskus ja Citycenter

• Helsingissä on myös useita designvaatteita myyviä vaatekauppoja
Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun