Huippusuunnittelijalta oma vaatemallistonsa H&M:lle

Huippusuunnittelijalta oma vaatemallistonsa H&M:lle

28.10.2015

Huippumuodikasta luksusta, glitteriä, samettia ja glamouria saa ensi viikolla joka naisen muotitalosta, kun H&M aloitti uuden yhteistyön ranskalaisen huippusuunnittelijan kanssa.

Pian yhdestä suosituimmasta vaateketjusta saa huippusuunnitteljan paljettimekkoja ja samettijakkuja. H&M aloitti nimittäin uuden yhteistyön ranskalaisen huippusuunnittelijan Olivier Roustiengin kanssa. Roustieng on tuttu luksusmuotitalo Balmainilta.

Roustiengin mallistossa on luksusmuotitalosta tuttuja teemoja, vaateketjulle suunniteltu mallisto ei poikkea muotitalon omista. Hintaluokka vaihtelee satasesta monen sadan euron vaatteisiin, joten nyt jokaisen on mahdollista saada pieni pala luksusta vaatekaappiinsa!

Nuori, vasta kolmikymppinen, Roustieng tunnetaan naisellisesta, runsaasta ja persoonallisesta suunnittelutyylistään. Hänen vaatteensa saattavat olla täynnä paljetteja, niissä yhdistellään erilaisia materiaaleja sametista nahkaan. Roustiengin elegantit ja istuvat jakut on särmätty tyylikkääksi napakoilla olkatoppauksilla.

Erityisesti Roustieng sanoo tällä hetkellä pitävänsä erityisesti tyylistä, jossa nainen yhdistää maskuliisen särmikkään jakun valuviin nahkahousuihin. Toisaalta Roustieng kannustaa naisia kokeilemaan rohkeasti omia ja muiden rajoja, tilanteessa kuin tilanteessa:

- Mieluusti näkisin meidän paljettimekkoon sonnustautuneen naisen vaikka supermarketissa.

Pieni muotitalo Balmain ja nuori Roustieng kertovat some-ajan tarinaa, sillä Roustiengin tultua taloon viisi vuotta sitten vain 26-vuotiaana Balmainin liikevaihto on kasvanut 20 prosentilla. Roustiengin suosion idea on hyvissä verkostoissa, sillä hän nimeää ystävikseen muun muassa Instagram-julkkikset Kardashianit sekä poptähdet Rihannan ja Justin Bieberin. Roustieng itsekin on eräänlainen instajulkkis 1,5 miljoonalla seuraajallaan.


Takaisin


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun