Näin shoppailet fiksusti, myös verkkokaupassa! Katso vinkit

Näin shoppailet fiksusti, myös verkkokaupassa! Katso vinkit

24.08.2015

Verkkokaupassa tulee helposti sorruttua kaikenlaisiin turhiin ostoksiin. Superalet, halvat hinnat ja palauttamisen helppous saavat usein tekemään valtavia tilauksia, joista sitten lähetetään takaisin ylimääräiset. Katso vinkit, kuinka voit shoppailla fiksusti myös verkkokaupassa!

1. Älä osta liikaa vaikka saisit halvalla.

Monesti halvat hinnat sumentavat käytännöllisen ja järkevän ajattelun. Tarvitsenko oikeasti kymmentä toppia tai mekkoa vaikka ne saisi kuinka halvalla? Ota netin halpissivuiltakin vain ne mitä oikeasti tarvitset.

2. Älä osta vaatteita tai asusteita, joita sinulla on jo useat.

Tiedosta heikot kohtasi: vaikka rakastaisit laukkuja, et todennäköisesti tarvitse viittä mustaa iltalaukkua! Ole siis hereillä shoppaillessasi, sillä kiinnität huomiota erityisesti lempijuttuihisi. Hillitse silti himosi, koska ostos on todennäköisesti turha ja rokottaa vain kukkaroasi.

3. Älä shoppaile kiireessä.

Liian tiukalla aikataululla ja kiireessä tehdyt ostokset eivät yleensä ole kovin harkittuja ja tulevat kaiken lisäksi kalliiksi. Mikäli tiedät, että juhlat ovat tulossa, haeskele mekkoja verkkokaupoista jo hyvissä ajoin. Toimitukseen kannattaa varata aikaa, sillä verkkokauppojen pikatoimituksetkin maksavat ekstraa.

4. Aina ei ole pakko ostaa mitään.

Verkkokauppojen tarjontaa kannattaa silloin tällöin selailla ihan muuten vain. Saat inspiraatioita ja pysyt perillä siitä, mikä on tällä hetkellä muotia, se on ikään kuin näyteikkunashoppailua, haaveile ja tee suunnitelmia mitä seuraavaksi haluaisit. Aina ei tarvitse ostaa mitään.

5. Osta vain tarpeeseen.

Mikäli haluat säästää vaatehankinnoissasi, sinun on parasta opetella tunnistamaan halusi ja tarpeesi ja erottamaan ne toisistaan. Vaikka tietyt nahkasaappaat olisivat kuinka ihanat, kannattaa miettiä milloin niitä tulee käytettyä ja onko kaapissa jo kolmet vastaavat saappaat odottamassa. Mieti vaatekaapin sisältöä ja osta vain sitä mitä oikeasti tarvitset.

6. Inventoi vaatekaappisi välillä.

Vaatekaapin sisältö kannattaa käydä läpi noin neljästi vuodessa. Samalla käyttämättömät ja huonot vaatteet voi laittaa menemään tai kiertoon, jolloin vaatekaappi pysyy sopivan väljänä. Pysyt perillä siitä, mitä vaatekaapistasi puuttuu. Seuraavan kerran shoppaillessasi voit keskittyä näiden puuttuvien vaatekappaleiden etsimiseen.

7. Lopeta uutiskirjeiden tilaaminen.

Uutiskirjeiden mahtavat tarjoukset ja alet houkuttelevat sinua klikkaamaan itsesi verkkokauppaan useammin kuin oikeasti tarvitsisi! Voit vähentää houkutuksia yksinkertaisesti lopettamalla uutiskirjeiden tilaaminen suosikkikaupoistasi!

Lähde: whowhatwear.com


Takaisin


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun