Tämä on ihanin kesämuoti vaatteissa - katso ideakuvat

Tämä on ihanin kesämuoti vaatteissa - katso ideakuvat

27.06.2015

Suomen lyhyessä kesässä kannattaa irroitella kunnolla vaatteilla. Laitetaan helmat liehumaan ja korut kilisemään, kun nautitaan kesästä! Katso mistä koostuu tämän kesän ihanin kesämuoti!

Festareiden kesä on jo aloitettu, hilpeällä meiningillä Kalajoen Juhannuksessa ja Nummirockissa. Heinäkuussa festareita riittääkin sitten jokaiselle viikonlopulle. Mutta riittääkö vaatteita? Alla muutamia ihania ideoita pukeutumiseen festareille ja Suomen kesään muutenkin!

Kukkamekot tekevät kesän! Kukkamekossa nainen tuntee todella olevansa nainen ja kesä tuntuu kesältä! Valitse vaaleapohjainen kukkamekko, niin saat varmasti tarpeeksi raikkaan vaikutelman. Tummempipohjainen mekko sopii ehkä syksymmällä pidettäväksi.

Kukkamekkoa raikasta värikkäillä yksityiskohdilla, kuten pinkillä ja sinisellä kengillä ja laukuilla. Koruja kukkamekko ei erikseen kaipaa!

Pitkä mekko Only 39,95€ ja trooppisilla kukkaprinteillä koristettu mekko Closet 74,95€.

 

Romanttinen pitsimekko on varma valinta festareille! Kuumana päivänä se on jopa ihan ehdoton, sillä vaalea kangas ja liehuvat helmat viilentävät ihanasti. Valitse läpinäkyvä vaihtoehto, joka on sopivan seksikäs tai liehuva vaalea paita mikroshortsien kanssa.

Romanttisen valkoisen kanssa sopivat käytännölliset gladiaattorisandaalit, mustana tai ruskeana. Musta hattu kruunaa kokonaisuuden ja suojaa polttavalta auringolta.

Even&Odd hattu 13,95€ ja Zign sandaalit 54,95€.

 

Tämä on ehkä festarityylistä kliseisin, mutta niin ihana ikinuori ja trendikäs! Revityt farkkushortsit ovat klassikko, joka sopii nuorelle ja vanhalle! Navan paljastava paita toki vaatii sopivaa vartaloa, mutta vanhempikin voi pukeutua punkahtavasti maihareihin. Maiharit ovat sitä paitsi äärimmäisen käytännöllinen vaihtoehto festarikengiksi: jos sataa tai joutuu päivän rämpimään märällä nurmella, jalat säilyvät kuivina ja lämpiminä, säästyt lisäksi korkkarien aiheuttamilta rakkuloilta... Suuri koru viimeistelee tyylin!

Bik Bok koru 31,95€, One shortsit 109,95€ ja Dieselin klassiset nahkamaiharit 224,95€.

Mikä on sinun mielestäsi ihanin kesätyyli? Suositko nättiä vai käytännöllistä? Kommentoi jutun alle.

Kuvat ja tuotteet Zalandosta.


Takaisin


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun