Nämä vaatteet ja tyylit lihottavat - katso vinkit

Nämä vaatteet ja tyylit lihottavat - katso vinkit

20.06.2015

Pääsääntöisesti pukeutumisessa kannattaa noudattaa omaa kiinnostustaan ja tyyliään eikä niinkään muodin oikkuja. Kaikkea ei kuitenkaan välttämättä kannata pukea päälle, niin muodin oikuista, kuin omista mieltymyksistä, sillä joka tyyli ei välttämättä sovi vartalon mallillesi. Ellei sinua sitten haittaa se, että tyyli saattaa lihottaa sinua.

Hyvinvointisivusto Inlightapp.com listasi vaatteet ja tyylit, jotka lihottavat ja saavat näyttämään sinut vankemmalta kuin oletkaan. Laihalla ja liian hoikalla tämä voi tietysti olla etu ja yksi syy pukeutua kyseisiin vaatteisiin, mutta suurimmalla osalla suomalaisista naisista kiloja on kuitenkin sen verran, että mieluummin näyttäisi pari kiloa kevyemmältä kuin kookkaammalta...

Katso, mitä tyylejä ja vaatteita kannattaa vältellä:

1. Miesten vaatteet.

Boyfriend-tyyli tulee aina vähän väliä muotiin, tai oikeastaan se on jossain määrin muodissa koko ajan, sillä se on nimenomaan julkkisten ja tähtien tyyli silloin, kun he haluavat pukeutua rennosti vapaa-aikanaan. Tällöin he heittävät miesystävänsä farkut ja paidan päälleen, sitaisevat rusetin kaulaan ja that's it!

Tai ainakin tyyli näyttää siltä. Todellisuudessa tähtien tyylin takana on suunnittelijat, jotka miettivät huolella pukeutumisen. Poikaystävän vaatteet on valittu yhtä huolellisesti eikä suinkaan napattu miehen kaapista. Siksi nämä eivät suoraan sovi välttämättä sinullekaan, vaan miesmäinen muoti kannattaakin valita naisten mallistoista, jotka ovat saaneet vaikutteita miesten muodista.

2. Tiukat farkut

Tällä hetkellä monenlainen farkkutyyli on muotia, mutta erityisesti lyhyet tiukat pillifarkut pitävät pintansa. Nämä eivät kuitenkaan välttämättä sovi kaikille, sillä tiukat farkut paljastavat joka kuhmun ja muhkuran reisissä ja pepussa. Nilkkapituiset tiukat lahkeet taas lyhentävät. Mikäli olet lyhyt ja reitevä, valitse lukuisista farkkumalleista sinun vartalotyypillesi paras!

3. Muhkeat takit

Talvella oikein muhkea toppatakki laajentaa reilusti hoikkaakin naista. Jos naisella on vielä vankat jalat, on varma, että takin myötä hän näyttää saaneen viisi kiloa lisää painoa... Valitse siis hyvin istuvia, vähemmän muhkeita malleja takeista.

4. Caprithousut

Pohjemittaiset housut ja polvimittaiset shortsit lyhentävät lyhyttä ja muodokasta naista, vaikka hoikalla ja pitkäsäärisellä ne näyttävät erittäin hyvältä. Sama on pohjemittaisen hameen kanssa. Mikäli haluat pitkän ja hoikan kokonaissilhuetin, valitse joko aivan lyhyt tai aivan pitkä alaosa, jonka kanssa sitten jalkaan mieluisin pituutta tuovat korkkarit...

5. Vartalon piilottaminen vaatteisiin

Ylisuuret vaatteet ja kaapumaisen tunikat tuovat melkoisesti kokoa lisää. Vaikka vyötärölläsi olisikin muutama ylimääräinen kilo, niitä ei kannata yrittää piilottaa, vaan mieluummin korostaa kapeimpia kohtia.

6. Vääränkokoiset alusvaatteet

Liian pienet ja huonosti istuvat ja tukevat rintaliivit eivät todellakaan paranna yleisvaikutelmaasi. Ne voivat jopa lihottaa, jos ne latistavat rintasi alas. On siis suositeltavaa satsata kunnollisiin ja tukeviin, muotoileviin rintaliiveihin ja alushousuihin, vaikka ne maksaisivatkin enemmän.

7. Liian tiukat ja kiristävät vaatteet

Liian tiukka t-paita, joka kiristää pahasti vyötäröltä tuoden esiin jokaisen makkaran, lihottaa yhtä pahasti kuin liian suuret vaatteet. Tiukat vaatteet kiristävät vääristä paikoista, niistä paikoista, jotka halusit piiloon. Valitse siis sopiva, muotoileva t-paita, joka istuu hyvin.

8. Kuviolliset housut

Mallien päällä tämän hetken ykkösjuttu, kuviolliset, väljät liehuhousut, näyttävät erittäin hyviltä ja naisellisilta. Sinun päälläsi ne eivät välttämättä näytä ihan samoilta, ellei sinulla ole hoikat ja pitkät jalat ja ellet niihin hieman leveyttä suhteessa yläosaan. Lyhyelle leveälanteiselle naiselle ne kuitenkin tuovat auttamatta muutaman lisäkilon...

9. Kerrospukeutuminen ja liian paljon eri kuvioita ja kuoseja

Raidat, pallot, hapsut ja kilkkeet voivat erikseen tuoda hauskan yksityiskohdan pukeutumiseen, mutta jos ne kaikki haluaa tunkea samaan asukokonaisuuteen, tulos voi olla melkoinen. Kokonaisuus ei olekaan yhtä persoonallinen ja tyylikäs kuin se mallin, jonka päällä näit samantyyppisen kokonaisuuden, vaan se saattaa näyttä mielivaltaiselta ryysykasalta, joka kaiken lisäksi saa sinut näyttämään lihavammalta.

10. Väljät takit

Väljät a-linjaiset takit ovat kyllä muotia, mutta saavat nekin näyttämään sinut suuremmalta. Suuri takki kannattaaä vähintään kuroa vyötäröltä kapeaksi vyöllä.

 


Takaisin


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun