Älykkäillä vaatteilla voi tulevaisuudessa ohjata musiikkisovellusta

Älykkäillä vaatteilla voi tulevaisuudessa ohjata musiikkisovellusta

13.06.2015

Googlen ja Levi'sin yhteistyöllä kehitellään älyvaatteita, joilla voi esimerkiksi ohjata musiikkisovellusta. Mitä kaikkea muuta älyvaatteilla on mahdollista tehdä? Katso video.

Levi's ja Googlen yhteisprojekti on tuottanut tähän mennessä "älylangan", jota voidaan kutoa esimerkiksi farkkuihin. Älylanka lähettää kosketuksesta käskyjä puhelimeen: taputtamalla musiikki lakkaa ja pyyhkäisemällä musiikkia saa isommalle.

Älyvaatteet ovat tulevaisuuden juttu, josta Googlen kehittäjät ja tutkijaryhmät eivät kerro juuri mitään muuta, kuin tuon musiikinohjauksen. Vaatteisiin kudottava älylanka antaa kuitenkin rajattomat mahdollisuudet vaikka mille - kukin miettiköön mielikuvituksesta rajoissa mitä kaikkea älyvaatteilla voisi tehdä!

Älyfarkkujen todellista julkaisuajankohtaa ei vielä tiedetä, sillä ensimmäisiä tietoja koko projektista on vasta vastikään herunut julkisuuteen. Projektin nimi on Project Jackuard.

Sovellusten suunnittelijat ja kehittäjät ovat tietysti innoissaan uusista mahdollisuuksista: älyvaatteille sopivia sovelluksia on jo suunnitteilla.

Katso videolta, mistä Project Jackuardissa on kysymys:

 

 


Takaisin


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun