Muotiviikkojen antia: Miehille mummomuotia ensi syksyksi

Muotiviikkojen antia: Miehille mummomuotia ensi syksyksi

27.01.2015

Pariisin miesten muotiviikoilla nähtiin vaikka mitä uutta ja erikoista. Kuten peniksen mentävä reikä kaavussa ja mummomuotia ja pitsipaitoja miehille.

Miesten syksyn muoti on nyt esitelty neljässä kaupungissa, viimeisenä Pariisissa viime viikolla. Muotitalot tarjoilivat tällä kertaa joitakin hyvinkin erikoisia herkkuja - tai herkkuja ne eivät kyllä varmasti kaikkien mielestä ole.

Mediassa on herättänyt runsaasti huomiota Rick Owensin kaavuissa strategisessa kohdassa olevat reiät, jotka antoivat joissakin kohdin jopa vilahduksia itse peniksestä. On ounasteltu, oliko vilahdukset vahinkoja vai tarkoituksellisia. Tämä muoti tuskin tulee iskemään läpi kovin laajalti.

Peniksen aukko kaavussa

Helsingin Sanomien muotibloggari Sami Sykkö päivitteli uusimmassa blogipostauksessaan mummomuotia, jota Cuccin uusin mallisto tarjoili miehille. Muun muassa mummojen baskereita, löysiä rusetteja kaulaan ja pitsipaitoja. Sykkö ei ollut Cuccin uusimmista tempauksista kovinkaan vaikuttunut. Sykkö moittii Cuccin mallistoa muutenkin linjattomaksi ja sekavaksi, jopa tyylittömäksi, muutamia helmiä lukuunottamatta.

Brownin mallisto sai innoituksensa kuolemastaSykkö sen sijaan vaikuttui Thom Brownin dramaattisesta mallistosta, jonka innoitus oli kuolema. Malliston paras anti olikin raikkaat, erikoiset ja tuoreella tavalla leikatut mustat takit ja keepit, jotka varmasti ainakin jossain määrin tulevat näkymään ensi syksyn ja talven muodissa!


Takaisin


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun