Ensi kesän muotihitti on pilottirotsi!

Ensi kesän muotihitti on pilottirotsi!

08.01.2015

Vaatekauppojen hyllyt alkavat tyhjentyä talvivaatteista ja pikkuhiljaa kevät ja kesätamineet valtaavat alaa. Mitä trendejä on odotettavissa ensi kesälle?

Paikallislehti Raumalainen haastatatteli stylisti ja muotibloggari Vesa Silveriä ensi kesän trendeistä. Silverin alustavat vinkit ensi kesän muotiin ovat tässä:

1. Pilottitakki on numero yksi! Ruotsissa pilottitakkiin pukeutuvat kaikki, ovat pukeutuneet jo pari edellistä vuotta. Ensi kesän "übertrendikäs" uutuus on trenssimittainen pilottitakki!

2. Farkku. Varsinkin miehillä farkku eri muodoissaan on edelleen erittäin muodikasta. Myös muodikkaimmat naiset pukevat ensi kesänäkin päälleen farkkua liiveinä, hameina, shortseina, takkeina, housuina...

3. Folk ja hippiys, pukeutuminen saa olla luovaa ja rentoa, helmat saa liehua, eikä vaatteiden tarvitse istua viimeisen päälle. Silverin mukaan vaatteet saavat ikään kuin roikkua päällä.

4. Kreikkalaisuus. Naisilla liehuvat helmat tarkoittavat myös valkoisia kreikkalaistyylisiä runsaita mekkoja, joiden helma viistää maata.

5. Luonnollisuus ja puhtaus, jotka ovat näkyneet varsinkin meikkaus- ja kauneudenhoitopuolella jo useita vuosia. Maanläheiset vaaleat sävyt puuterimaisine efekteineen on edelleen muodin huippua.

Mikä sinun mielestäsi on ensi kesän hitti? Kommentoi alla.


Takaisin


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun