Zalandolle nyt oma mobiilisovellus

Zalandolle nyt oma mobiilisovellus

30.12.2014

Verkkokauppa Zalando tarjoaa nyt entistä parempaa palvelua mobiiliasiakkailleen. Uusi mobiilisovellus on saatavilla sekä IOS- että Android- puhelimiin.

Saksalainen verkkokauppajätti Zalando ei näyttä jättävän mitään puolitiehen: asiakas palvellaan loppuun asti, myös mobiililaitteilla. On totta, että pienellä mobiilipäätteellä on työlästä selata esimerkiksi juuri vaatekauppojen tarjontaa. Siksi mobiilisovellus on odotettu palvelun jatke Zalandon asiakkaille.

Mobiilisovelluksella voi selata helposti vaate- ja kenkävalikoimaa ja tallentaa suosikkejaan omiin kansioihin. Sisäänkirjautuneena ostos tapahtuu nopeasti ja turvallisesti myös mobiilisovelluksen kautta. Täysin uutena ulottuvuutena mobiilisovelluksessa on viiva- ja koodinluku, joiden avulla voit kokeilla esimerkiksi kaupassa näkemääsi tuotetta löytyykö sitä Zalandon valikoimasta. 

Sovelluksessa halutaan helpottaa tuotteen löytymistä erilaisten hakujen avulla. Nämä haut ovat tulleet tutuksi jo Zalandon verkkosivustolta, jossa niillä onkin tärkeä rooli valtavan valikoiman vuoksi.

Myös mobiilisovelluksen kautta tilatessa Zalando tarjoaa aina ilmaiset postikulut ja palautuksen.

Tutustu sovellukseen täällä.


Takaisin


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun