Linnan juhlat koko kansan muotinäytös

Linnan juhlat koko kansan muotinäytös

09.12.2014

Itsenäisyyspäivän juhlasta linnassa on sukiutunut Suomen tärkein muotinäytös. Tänä vuonna vuoden pukujuhlaa selostettiin nimenomaan muodin näkökulmasta.

Itsenäisyyspäivän juhlavastaanotto Presidentinlinnassa on Suomen tärkein ja ainoa catwalk. Se on myö vuoden tärkein tv-tapahtuma, sillä kättelyä ja catwalkia seuraa jopa puolet suomalaisista.

Tänä vuonna tapahtumaa seurattiin kuin catwalkia, kun Yle tuotti tavallisen selostuksen lisäksi myös pukuselostuksen, jossa Suomen johtavat muotiasiantuntijat kommentoivat illan pukuja. Muotiasiantuntijoina olivat Sami Sykkö, Jarkko Valtee ja Anne Kukkohovi.

Kukkohovin mukaan tänä vuonna Linnan trendeiksi nousivat röyhelöt, rohkea vihreä, upeat leikkaukset sekä pinta, erikoiset yksityiskohdat. Kukkohovin mielestä silti lähes 2000 vieraan joukosta ei nouse kuin noin viisi todella upeaa pukua.

Tänä vuonna muotiasiantuntijat hehkuttivat erityisesti Elastisen pukeutumista. Elastisella oli päällään New Yorkista hankittu Tom Fordin puku, joka maksaa yli 4000 dollaria. Naisten puvuista erityistä huomiota sai kahvikapseleista tehty Nespresso-puku, jota kantoi Satu Taiveaho.

Linnanjuhlista lisää Ylen sivuilla.


Takaisin


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun