Nyt liikkuvat alevaatteet

Nyt liikkuvat alevaatteet

11.11.2014

Outletit ja alennusmyynnit ovat lama-aikana supersuosittuja. Merkkivaatteita ja uusia vaatteita halutaan, mutta niistä ei olla valmiita maksamaan täyttä hintaa. 

Outletit kukoistavat lama-aikana. Merkkifarkkuja ja muita edellisestä sesongista jääneitä loppu- ja poistoeriä menee kuin kuumille kiville varsinkin aikana, jolloin kaikki tuntuu olevan kuin säästöliekillä. 

Outletit ovat liikkeitä, jotka ostavat maahantuojilta suoraan poistoeriä, jotka ovat yleensä jääneet edellisestä sesongista yli. Outletien kuumista hottia ovat varsinkin kalliit merkkifarkut, joita outletissa myydään puoleen hintaan alkuperäisestä hinnasta.

Myös kauppojen alennusmyynnit ovat suosittuja, sillä suurin osa edellisen sesongin vaatteista myydään pois jo kaupoissa ja tällöin valikoimaakin voi olla enemmän kuin outletissa. Tämän ovat tiedostaneet jo kaupatkin, sillä niin sanottuja suuria sesonkialennusmyyntejä ei enää edes kunnolla ole, koska ylijäämä myydään alennuksella pitkin vuotta. Esimerkiksi verkkokaupoista löytyy aina alennuksella jotain.

 


Takaisin


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun