Alen loppurysäys käsillä: 70% alennukset!

Alen loppurysäys käsillä: 70% alennukset!

23.01.2014

Tammikuu lähestyy loppuaan, mikä tarkoittaa väistämättä sitä, että talven alennusmyynnit vetelevät viimeisiään. Loppua kohden vaate- ja kenkäkaupat tarjoavat entistä parempia alennuksia.

Kaikki kengät -70%, farkkuja -50%, lasten vaatteita -50%, talven juhlavaatteita -70%... Netin vaate- ja kenkäkauppojen alennusmyynnit ovat selvästi saavuttaneet huippunsa, vanhat mallistot halutaan pian pois uusien kevät- ja kesämallistojen tieltä.

Talven alennusmyynnit loppuvat viimeistään tammikuun loppuun mennessä. Tänä vuonna alennusmyynnit ovat kestäneet harvinaisen kauan, sillä joissakin kaupoissa alet alkoivat jo juuri ennen jouluaattoa. Näyttää siltä, että kaupat aikaistavat alennusmyyntejä joka vuosi. Toisaalta välialennukset pitkin vuotta ovat viime vuodet latistaneet talven suuren alennusmyynnin merkitystä.

Tällä hetkellä huippualennuksia on edelleen ainakin Bootzin kenkäkaupassa, jossa on valtavasti malleja -70%, Stylepitin verkkokaupassa on kaikki tuotteet vähintään -50%, Crocsin verkkokaupassa alemyynnissä on runsaasti talvikenkiä sekä Zalandon, Stockmannin, Nellyn ja Bubbleroomin kaupoissa alekorit pursuilevat edelleen.

Siirry aleen täältä:


Zalando Lounge
Kauppaan »

Bubbleroom
Kauppaan »

Zalando

Ilmainen toimitus

Siirry kauppaan

Kauppaan »

Stylepit
Kauppaan »

Nelly
Kauppaan »

Stockmann verkkokauppa
Kauppaan »


Takaisin


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun