Veitola: Heitä käyttämättömät vaatteet huoletta menemään

Veitola: Heitä käyttämättömät vaatteet huoletta menemään

30.10.2013

Erikoisesta tyylistään tunnettu tv- ja radiojuontaja Maria Veitola kertoo AVA:n haastattelussa, kuinka hän hallitsee vaatekaappinsa sisällön. Alla on poimittu Veitolan vinkit vaatekaapin hallintaan ja syksyn pukeutumiseen.

1. Jos et ole käyttänyt vaatekappaletta vuoteen, sen voi heittää menemään. Tai kierrätykseen. Tämä toimii minulla.

2. Jos joku vaate tuntuu erityisen rakkaalta ja kauniilta, odota kaksi vuotta. Vaikka siitä luopuminen tuntuisi aluksi hankalalta, et tule kaipaamaan sitä. Ei vaatteisiin kehity mitään oikeaa tunnesidettä.

3. Hanki itsellesi mieluisia yksittäisiä vaatteita, älä mieti sopiiko vaatekaappisi sisältö yhteen. Vaatteita, josta pitää on mukava pukea päälle ja niitä voi yhdistellä täysin mielivaltaisesti.

4. Älä noudata muotineuvojan vinkkejä tyylissä, osta vain sitä, mikä tuntuu itsestäsi hyvältä.

5. Teen heräteostoksia! Itse toimin näin: ostan aina, kun löydän jonkin erityisen. Sen jälkeen saattaa mennä vuosia, etten löydäkään yhtä mieluista talvitakkia esimerkiksi.

6. Ostan laatua. Siksi en pidä ketjuliikkeiden tuotannosta: usein ne eivät kestä yhtä käyttöä pidempään.

7. Käytän samoja kenkiä koko syksyn. Ostin kalliit ja laadukkaat Balenciagan klassiset Cut Out -saappaat, joita aion pitää koko syksyn ja puolet talvesta. Ne sopivay melkein minkä asustuksen kanssa vaan.

8. Luotan klassiseen. Vaikka vaatekaapista löytyy hyvinkin erikoisia vaatteita, perusvaatteista luotan klassiseen ja laatuun.

Alkuperäinen juttu: avatv.fi

Kuva: Nelonen.


Takaisin


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun