Bubbleroomilla synttärit: kaikista vaatteista -5% alennusta!

Bubbleroomilla synttärit: kaikista vaatteista -5% alennusta!

23.10.2013

Verkkokauppa Bubbleroom juhlii 5-vuotissynttäreitään. Sen kunniaksi kauppa tarjoaa 5 prosentin alennuksen kaikista tuotteista.

Nyt viimeistään kannattaa tehdä tilaus Bubbleroomilta: 5 päivän ajan kaikista tuotteista saa vähintään 5 prosenttia alennusta. Lisäksi kaupassa on valtavasti alennettuja tuotteita, joista on mahdollisuus saada enimmillään 50 prosentin alennus.

Bubbleroomin synttärit kestävät viisi päivää tästä lähtien. Kannattaa siis toimia nopeasti!

Lisäksi on mahdollista saada postikulut ilmaiseksi.

Bubbleroom on ruotsalainen verkkokauppa, jonka laajaan valikoimaan kuuluu tuttuja ja tuntemattomia tuotemerkkejä. Esimerkiksi verkkokaupasta löytyy seuraavia tuotemerkkejä: Altamont, Balzac Projects, Calvin Klein, D.Brand, Element, Falke, Galagowear, Hang Loose, Independent, Jack & Jones, Kuyichi, Le Specs, Metal Mulisha, New Era, Oneill, P.A.P, Quiksilver, Rains, Salming, Tiger Jeans, Urban Classics, Valentino, Wesc, Ziperall ja 2xist.

Bubbleroom markkinoi näyttävästi voimakkain fiiliskuvin, ja se panostaa sivustonsa helppokäyttöisyyteen ja jouhevuuteen. Ehkä siitä on siksi kasvanut viidessä vuodessa yksi Pohjoismaiden suurimmista vaateverkkokaupoista.


Takaisin


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun