Olsenin sisarusten uusi mallisto myyntiin tänään

Olsenin sisarusten uusi mallisto myyntiin tänään

08.08.2013

Yhdysvaltalaisten muoti-ikonikaksosten Mary-Kate ja Ashley Olsenin suunnittelema nuorten aikuisten mallisto tulee tänään myyntiin Suomen Bik Bok -liikkeisiin.

Olsenin sisarusten ronski muoti on tuttu suomalaisiltakin kaduilta: liian suuret villapaidat, kuluneet svetarit, aurinkolasit ja buutsit tai maiharit. Tukka sitaistu huolettomalle nutturalle päälaelle.

Kaksosten tyyli on pikemminkin boheemi kuin koreileva, siihen haetaan vaikutteita mieluummin kodittomilta kuin kuninkaallisilta, siinä voi yhdistää halpaa ja kallista. Heidän tyyliään kopioivat niin julkkikset kuin taviksetkin.

Olsenin sisarukset myyvät tyyliään muillekkin, sillä heillä on markkinoilla useita tuotemerkkejä. Uusin mallisto on heidän Bik Bok -vaateliikkeelle suunnittelemansa mallisto.

Olsenin vuonna 1986 syntyneiden kaksosten ura alkoi jo vauvana, kun he esiintyivät tv-sarjoissa ja elokuvissa. Iltalehden jutun mukaan viimeisin elokuva filmattiin vuonna 2004, mutta sen epäonnistuttua kaksoset ovat keskittyneet muotisuunnitteluun.


Takaisin


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun