Tällaista on syksyn 2016 muoti!

Tällaista on syksyn 2016 muoti!

23.08.2016

Tänä syksynä ei synkistellä, sillä syksyn muoti on täynnä leikkiä ja värejä! Erilaisista teemoista koostuu mielenkiintoisia ja luovia yhdistelmiä, joista jokainen löytää itseään kiinnostavat uutuudet ja tyylit.

Yhdeksänkymmentäluvulta tutut jättihupparit, leopardikuosit, ihana, pehmeä sametti, minijakkupuku, röyhelöt, ruudut, kimalteet kaikissa väreissä, värikkäät tekoturkikset, katutyylit.... Syksyn muoti kuulostaa todellakin hauskalta! ja kun yhdistät kaikista näistä sekaisin kaikkea, mistä itse pidät, silloin vasta oletkin syksyn muodin ytimessä!

Katsotaampa tarkemmin, mitä kaikkea syksyn muoti pitää sisällään tarkkailemalla syksyn muodin catwalkeja.

1. Eläinkuosit

Leopardi, gepardi ja muut eläinkuosit tuntuvat olevan muodissa joka toinen vuosi, joka toinen vuosi ne taas on niin out of season! Tänä syksynä eläinkuosien rakastajat ovat taas muodikastakin  muodikkaampia! Nyt eläinkuoseja saa pukea ihan kokonaisina asuina, rohkeina housupukuina tai pitkinä mekkoina. Hillitylle toki riittää pieni eläinyksityiskohta esimerkiksi laukussa tai topissa.

2. Sileä sametti

Sileä, ylellisen pehmeä sametti on täällä pitkästä aikaa. Nyt samettia saa olla koko asu, päästä varpaisiin. Ylellinen samettinen ja pehmeästi laskeutuva housupuku on upea yksityiskohta bisnesnaisen vaatekaapissa ja voi kuvitella kuinka paljon pehmeä materiaali voi pehmentää kiireistä työpäivää...

3. Ylisuuri huppari

Kukapa ysäriaikana muodottomaan jättihuppariin pukeutunut olisi uskonut, että se tulee jonain päivänä vielä muotiin?! Kyllä, se päivä tuli nyt. Jättihupparin voi pukea vieläpä minkä tahansa asun kanssa: minihame, farkut, legginsit, röyhelöhame, pelkät ylipolven saappaat... kaikki käy! Huppari käy miten vain ja mihin vain, se on kaikissa väreissä muodin terävimmässä ytimessä juuri nyt!

4. Kasarimuoti

Kasarimuoti on pitänyt sitkeästi pintansa jo useamman vuoden ajan. Kasarista ammennetaan kuitenkin aina jotain uutta, kuten tänä syksynä yksiolkaimisuus mekoissa ja topeissa. Pikkujouluaikaan yksiolkaiminen pikkumusta on varmasti iltojen muodikkain asu!

5. Jakkupuku minihameella

Virallinen, siisti jakkupuku on aina muodissa, varsinkin jos siinä on sesongin ja muodin mukainen kuosi, kangas ja väri. Juuri nyt jakkupuku on muodikkaimmillaan todella minihameen kanssa, juuri vesirajan peittävän hameen kanssa.

 

6. Överit turkikset ja takit

Syksyn kylmien tullen kannattaa vaatekaapista tai tädin varastoista kaivaa se kaikkein överein tekoturkis, mieluiten värikäs sellainen, tai joku muu muhkea ja persoonallinen takki ja pukea se minkä tahansa vaatetuksen päälle! Övereistäkin övereimmät värikkäät tekoturkikset ovat nimittäin nyt muotia. Ei mitään hillittyä ruskeaa, vaan todellakin neon-värejä, oranssia, vihreää... Toki myös muut överit suuret takit käyvät.

7. Ruutukuosit

Englantilaiset ruutukuosit, pieninä, suurina, missä tahansa värissä, ovat tänä syksynä muodissa. Niin mekoissa, housupuvuissa, housuissa, takeissa, missä tahansa vaatteissa ja asusteissa. Pue päällesi ruutua ruskeana, mustana, harmaana, vaaleana....

8. Röyhelöt

Hameet ja mekot saavat tänä syksynä suorastaan mielikuvitukselliset mittasuhteet, sillä nyt röyhelöitä voi olla niin helmoissa kuin yläosassakin niin paljon vain kuin kehtaa laittaa! Tämäkin ammennetaan kasarimuodista ja se yltää paitsi hameisiin ja mekkoihin, myös paitapuseroihin ja muihin yläosiin. Nyt naiset saavat todellakin laittaa helmat ja röyhelöt heilumaan!

9. Katutyyli

Katutyyli farkkutakkeineen, hopparihousuineen, niittitakkeineen on täällä, ja ihan uskottavassa naisten muodissa, antamassa persoonallisia ja nuorekkaita yksityiskohtia naisten muotiin. Vain mielikuvitus on tässä rajana!

10. Glitteri ja bling bling

Edelleen kaikki saa kimaltaa! Ei ainoastaan juhlana vaan ihan arkena on varsin suositeltavaa pukea kultaa, hopeaa tai ihan saman mitä kimaltavaa päälle hameena, housuina, paitana tuomaan vähän bling blingiä arkeen! Välkkyvää ja kiiltävää pintaa saa nyt olla vaikka koko asu, ei pelkästään pieninä yksityiskohtina.


Takaisin


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun