Antti Tuiskulle oma vaatemallisto

Antti Tuiskulle oma vaatemallisto

12.04.2016

Pop-laulaja Antti Tuisku sai oman vaatemallistonsa, jonka tyylissä laulajan oma sporttinen tyyli näkyy vahvasti. Antti Tuisku by Seppälä vaatteet tulevat myyntiin tämän kuun aikana.

Antti Tuiskun pitkäaikainen haave omasta vaatemallistosta on toteutunut: pian Suomen Seppälä-myymälöistä saa Antti Tuiskun nimeä kantavia miesten ja naisten vaatteita. Mallistoon kuuluu 18 eri vaatekappaletta, rentoja ja sporttisia housuja, huppareita, hihattomia t-paitoja, alushousuja, t-paitoja.... Tyyli kumpuaa vahvasti Antti Tuiskun omasta tyylistä, siinä näkyy Tuiskulle rakkaat harrastukset, tanssi ja ylipäätään urheilu.

Tuisku itse on ylpeä ja iloinen mallistosta kokonaisuutena. Hän oli mukana suunnittelemassa sitä yhdessä Seppälän suunnittelija Petri Pelkosen ja stylisti Vesa Silverin kanssa. Tuisku oli itse yhteydessä Seppälän suunnittelijaan, sillä oma vaatemallisto on muhinut jo pitkään haaveena hänen mielessään. Tuisku kehuu Etelä-Suomen Sanomien haastattelussa, kuinka rohkeasti Seppälä lähti toteuttamaan ideaa.

Tuiskun mallistossa ei värejä nähdä, sillä mallisto on valkoinen, harmaa ja musta, Tuiskun tyylin mukainen. Hän itse toimii malliston mainosten kasvona ja mallina yhdessä laulaja Haza Hajipoorin kanssa. Hän käyttää vaatteita uudella Pyydä multa anteeksi kunnolla -singlen musiikkivideolla.

Iltalehden haastattelussa Tuisku kertoo malliston lähteneen siitä, kun hän ei löytänyt itselleen mieluisia vaatteita, sopivasti epämuodikkaita, sopivasti rentoja mutta tyylikkäitä. Hän tunnustaa, että ei oikeasti tiedä muodista mitään eikä seuraa muotia. Vaatemalliston ideana on se, että se on rento, unisex sekä tyylikäs samaan aikaan.

Kuva: Seppälä


Takaisin


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun