Näin löydät täydelliset rintaliivit! Katso vinkit ja kuvat

Näin löydät täydelliset rintaliivit! Katso vinkit ja kuvat

27.01.2016

Hyvät rintaliivit ovat ryhdikkään ja tyylikkään olemuksen perusta. Siksi päälle ei kannata pukea mitä sattuu riepuja eikä koko ajan samoja kannattimia. Rintaliiveihin kannattaa todella panostaa, sillä parhaimmillaan ne saavat sinut tuntemaan Naiseksi isolla N:llä.

Rintaliivit ovat naisten asustuksessa pakollinen paha, sillä hyvin hyvin harvojen vaatteiden kanssa ne voi jättää pois. Ne eivät kuitenkaan ole koskaan mitkään maailman miellyttävimmät päällä, ellei sitten tykkää käyttää urheiluliivejä joka arkipäivänä. Rintaliivien täytyy kuitenkin tuntua aina päällä siltä, että ne istuvat, sopivat muiden vaatteiden alle ja pariksi eivätkä toisaalta purista, hankaa tai kutita.

Katso vinkit hyviin rintaliiveihin sekä kuvat Nellyn ihanimmista rintaliivimalleista!
 

1. Osta sopivat rintaliivit! Yleensä suomalaiset käyttävät kupiltaan liian pieniä ja ympärysmitaltaan liian suuria rintaliivejä. Hyvä nyrkkisääntö on etsiä ensin ympärysmitaltaan napakat liivit ja löytää siihen sopivakuppikoko.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wonderbra Perfect Strapless Lace Bra, 79,95€

 

2. Säilytä liivit oikein. Pidä säilytyksessä hakaset kiinni, jotta ne eivät revi muita liivejä ja vaatteita rikki.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NLY Lingerie Luxury Balconette Bra, 17,95€

 

3. Omista aina useampi pari nättejä ja sopivia rintaliivejä. Yhdet eivät riitä mihinkään, sillä rintaliivejä kannattaisi pestä viikoittain. Lisäksi eri vaatteiden kanssa sopivat erilaiset rintaliivit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hunkemöller, Sylvie Lace Strap Bustier, 64,95€

 

4. Pese rintaliivit käsin. Liivien käyttöikä pitenee olennaisesti käsinpesun myötä. Lisäksi ne säilyttävät paremmin muotonsa käsinpesussa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hunkemöller, Sylvie 2 Tone Lace Push Up, 47,95€

 

5. Ota koonmuutokset huomioon! Vaikka viisi vuotta vanhat rintaliivit olisivat ihan hyvät edelleen, koko ei välttämättä ole enää oikea. Naisen rinnat muuttuvat yllättävän paljon eri elämänvaiheissa! Päivitä siis kokosi säännöllisesti...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

For Love & Lemons,  Penelope Underwire Bra Bandeau & Soft-Bra, 199,95€

 

Kuvat ja tuotteet: Nelly.com


Takaisin


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun