Nämä viime vuoden vaatetrendit jäävät nyt unholaan!

Nämä viime vuoden vaatetrendit jäävät nyt unholaan!

10.01.2016

Viime vuosi tunnetaan erilaisista trendien sekoituksista. Yksi erikoisimmista trendeistä oli pesunkestävät terveyssandaalit vaatteiden kuin vaatteiden kanssa, mutta muoti jäänee tänä vuonna historiaan. Katso mitkä muut viime vuoden villitykset jäänevät unholaan.

Muotigurujen mukaan moni viime vuoden erikoinen villitys jää tänä vuonna taakse - ainakin trenditietoisimmilla. Katukuvasta niitä ei saa pyyhkäistyä vuodessa, vaikka kuinka haluaisi. Eri lehtien muotiasiantuntijat listasivat tällaiset ihanat kamalat asiat viime vuodelta:

1. Nudemekot

Nudemekko on mekko, jota ei oikeastaan ole, nakumekko toiselta nimeltään, sillä se paljastaa enemmän kuin peittää. Nakumekko on nudenvärinen ihoa nuoleva luomus, joka paljastaa kaiken, strategisten paikkojen päällä on kaistale pitsiä tai muutama paljetti. Tämä äärimmäisen epäkäytännöllinen trendi ei koskaan yltänyt Suomeen asti eikä asiantuntijoiden mukaan enää ylläkään, sillä se tulee poistumaan...

2. Kaulaa nuoleva kaulakoru

Viimeksi 1990-luvulla muodissa ollut kaulaa nuoleva, suorastaan kuristava kaulakoru yritti tehdä paluuta viime vuonna. Tatuointimainen koru saavutti hieman jalansijaa nuorison keskuudessa, mutta se jäi aika hataraksi. Muotigurut povaavat, että kuristava koru jää niinikään historiaan.

3. Tumma huulipuna

Tumma, lähes musta huulipuna teki viime vuonna paluuta dramaattisen goottityylin yhteydessä. Tummat ruskean ja lähes mustan sävyt huulissa ei kuitenkaan toimi kovinkaan monella eikä kovin monenlaisissa tilanteissa, joten muotiasiantuntijat arvelevat, että se häipyy meikkilaukuista tänä vuonna.

4. Paksut kengät

Lähinnä traktorinrenkaita muistuttavat kengät olivat kuuminta hottia viime vuosien catwalkeilla ja muotinäytöksissä. Kengät tekivät tuloaan myös katukuvaan. Tosiasia kuitenkin on, että paksut kengät eivät imartele juuri muiden kuin langanlaihojen mallien sääriä. Muotiasiantuntijoiden mukaan kengänpohjat madaltuvat hillityiksi.

5. Terveyssandaalit

Viime kesänä näitä näkyi niin liehuhameen kuin pillihousujenkin kera, yhtä hyvin mikroshortsien ja mekkojen kanssa. Terveyssandaalit oli käytännöllinen ja mukava trendi, mutta oliko se kovin kaunis ja naisellinen? Asiantuntijoiden mukaan terveyssandaalit ovat todella out kesällä 2016, he suosittelevat mieluummin pukemaan jalkaan esimerkiksi sirot ballerinat.

6. Merimieslakit ja -tyyli

Merimiehet on nyt niin nähty! Ainakin mikäli uskomme Voguen muotiasiantuntijoita. Monissa erilaisissa päissä ja tilanteissa keikkuneet merimieslakit jäänevät ensi kesänä menneisyyteen. Tilalle tulee jotain muuta, ehkä baskeri?


Takaisin


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun