Takit naisille

Naisten takitMonet naiset haluavat ostaa joka kausi uuden takin, koska takkitrendit muuttuvat joka vuosi. Trendit muuttuvat huomattavasti, ja se mikä oli muodissa edellisenä vuonna, voi olla mennyt pois muodista jo seuraavana vuonna. Trendikkäimpien takkien lisäksi kausittaisista mallistoista löytyy kuitenkin lähes aina myös klassisemman mallisia takkeja. Klassisemmat takit naisille ovat aina hyvännäköisiä, koska ne eivät ole yhden kauden muotivillityksiä.

Klassiset takit naisille on leikattu kauniin yksinkertaisesti, ja niiden väritys on yleensä hillitty. Klassiset takit naisille myös sopivat yleensä kaikille, koska ne ovat malliltaan yksinkertaisia. Trendikkäämmät takit naisille taas on suunniteltu erottumaan erikoisemmilla leikkauksillaan ja yksityiskohdillaan. Kaikista jännittävimmät muotiuutuudet eivät ole aina kaikista käytännöllisimpiä, koska takin tulee olla lämmin, mutta esimerkiksi trendikkäät lyhyet hihat tai navan yläpuolelle ulottuva helma eivät aja asiaansa parhaiten. Toisaalta trendikkäämmillä malleilla on hauska luoda erilaisia ja rohkeampia tyylejä. Erityisesti välikausitakeissa voidaan käyttää paljon erilaisia värejä ja tyylejä, joilla saadaan aikaan erilaisia asukokonaisuuksia. Monen naisen takkivalikoimaan kuuluukin useampia takkeja, joita vuorottelemalla saa aikaan erilaisia asukokonaisuuksia. [[kauppavertailu:zalando,nelly,sportamore,outnorth,stylepit,halens,h&m,bubbleroom,ellos,boozt]]

Naisten välikausitakit

Naisten välikauden takitYksi välikausitakkien ehdottomista klassikoista on trenssitakki. Trenssit ovat suosittuja erityisesti keväällä, jolloin niin sanotut popliinitakit, eli paksusta puuvillakankaasta valmistetut takit naisille ovat yksi mukavimmista tavoista pukeutua. Popliinitakit ovat kevyitä ja raikkaanoloisia, mutta silti ne lämmittävät ja suojaavat hyvin tuulelta. Keväällä tuuli saattaa olla välillä hyvinkin kylmä, ja silloin on mukava kääriytyä trenssitakkiin ja nostaa kaulukset ylös. Osassa trensseistä on sekä napitus että vyö kun taas toisissa on pelkästään vyö. Takkeja onkin olemassa monissa erilaisissa malleissa, ja siksi ne sopivatkin kaikille. Trenssien väritys on aina hillitty, ja näin niihin on helppo yhdistää esimerkiksi raikkaanvärinen kaulahuivi. Trenssi on kätevä myös siksi, että se on usein pidempi kuin muut välikauden takit naisille. Pitkän helman ansiosta se sopii mainiosti hameen kanssa käytettäväksi.

Myös villakangastakit ovat yleensä leikkauksiltaan hyvin klassisia. Villakangastakit ovat kuitenkin kevätsäillä liian kuumia ja sopivatkin siten paremmin syyskäyttöön. Villakangastakeissa myös värit ovat raskaampia ja tummempia. Keväällä takeissa suositaan enemmän vaaleita värejä. Lyhyemmät välikauden takit naisille ovat yleensä joko bleiseri- tai pusakkamallisia. Monet naiset suosivat bleiserimäisiä takkeja, koska ne imartelevat kaikkia. Linjakkaasti leikattu bleiseri on siisti ja hyvännäköinen. Bleiseri tai bleiserimäinen takki on myös helppo yhdistää niin housuihin, farkkuihin kuin hameeseenkin. Näin ollen bleiseri on yksi vaatekaapin kätevimmistä vaatekappaleista. Bleisereitä on olemassa myös monen tyylisinä. Osa bleisereistä on asiallisiin tilaisuuksiin sopivia, normaalin pituisia, joko mustia tai harmaita malleja, mutta bleisereitä löytyy myös pidemmissä ja lyhyemmissä malleissa sekä monissa eri väreissä. Keväällä esimerkiksi beige, bleiserimallinen takki on kätevä yleistakki, joka sopii kaiken kanssa.

Armeijahenkiset välikausitakit ovat olleet jo muutaman kauden muodissa. Maastonvihreät, ruskeat, harmaat tai jopa maastokuviolliset takit naisille on leikattu suorilla linjoilla. Armeijahenkiset takit ovatkin yleensä malliltaan väljempiä, jopa säkkimäisiä. Armeijahenkiset takit naisille sopivat yhteen trendikkäiden maiharikenkien kanssa. Armeijatrendi on suosittu erityisesti nuorten naisten tyylissä. Toinen viime kausina muotiin noussut ja erityisesti nuorten naisten suosima elementti on nahkatakki. Tällä hetkellä trendikkäimmät nahkatakit ovat biker-mallisia, eli lyhyitä ja napakoita. Nahkatakit ovat yleensä mustia, mutta keväällä monesta mallistosta löytyvät värikkäämmätkin takit naisille. Esimerkiksi punainen nahkatakki on jännittävä ja räväkkä valinta, jolla voi piristää koko asukokonaisuutta. Myös siniset, oranssit, hopeiset, vihreät ja violetit nahkaiset takit naisille ilmestyvät kevään mallistoihin piristämään valikoimaa.
Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun