Takit miehille

Miesten takit netistäMonesta nettikaupasta löytyvät takit miehille ja naisille. Netistä on helppo tilata takit miehille, koska nettikaupassa voi vertailla monia eri merkkejä ja malleja, joista voi valita itselleen mieleisimmän vaihtoehdon. Vaatteita myyvistä nettikaupoista löytää myös moneen eri hintaan takit miehille.

Verkkokaupasta voi löytää niin kalliimpia ja tunnettuja merkkejä kuin edullisempiakin merkkejä. Jos ostaa netistä merkkivaatteita, kannattaa tehdä ostoksia vain luotettavilla ja tunnetuilla sivustoilla, joita muutkin suomalaiset tunnetusti käyttävät. Netissä shoppailu on yleisesti ottaen turvallista, mutta merkkivaatteiden kohdalla on aina pieni riski, että kyse on kopiosta. Jos ostaa merkkivaatetta, haluaa tietenkin saada aidon ja alkuperäisen tuotteen, josta myös maksetaan. Takit miehille kannattaa hankkia nimenomaan sellaisilta sivustoilta, joiden toimittama laatu on tunnettu, koska miesten takit ovat useasti tiettyä merkkiä, ja jotkut merkeistä ovat hyvinkin arvokkaita ja suosittuja. Kyseisistä merkeistä saattaa liikkua netissä kopioita. Vaatteiden kopiointi on suhteellisen helppoa, mutta kopioidut vaatteet eivät suinkaan ole samaa laatua kuin alkuperäiset tuotteet, jotka on valmistettu laadukkaammista materiaaleista. Alla lista luotettavista ja hyvistä kaupoista ostaa takki tai muita vaatteita. [[kauppavertailu:zalando,nelly,sportamore,outnorth,stylepit]]

Miesten talvitakit

Villakangas takit miehilleVillakangastakit sekä parkat ovat klassisimmat takit miehille. Villakangastakit ja parkat pysyvätkin miesten takkimallistoissa talvesta toiseen. Villakangastakit ovat suosittuja siksi, että niistä löytyy niin arkisemmat takit miehille kuin asiallisemmatkin takit miehille, esimerkiksi talvella puvun päällä käytettäväksi. Asiallisemmat takit miehille ovat yleensä mustia tai harmaita ja sopivat siten miesten työpukeutumiseen. Arkisemmat takit miehille sen sijaan voivat olla värikkäämpiä, ja niissä voi olla enemmän yksityiskohtia. Useimmiten takit miehille ovat hillityn värisiä, esimerkiksi ruskeita, sinisiä tai vihreitä, jolloin ne sopivat helpommin yhteen muun vaatetuksen kanssa. Parkatakeissa väri on tyypillisesti maastonvihreä tai ruskeaan taittava.

Myös sporttisemmat mallit ovat suosittuja miesten talvitakeissa. Etenkin nuoremmat miehet suosivat sporttisia talvitakkeja. Urheilulliset takit miehille ovat yleensä väljiä malliltaan ja kevyen tuntuisia päällä. Sporttisemmat takit miehille voivat olla myös melkeinpä minkä tahansa värisiä. Eri väriset takit miehille erottuvat massasta. Nuoret uskaltavat käyttää rohkeammin urheilutakkeja, jotka voivat olla hyvinkin kirjavia. Värikkäät takit luovat sporttisen, energisen ja nuorekkaan vaikutelman. Ne sopivatkin parhaiten rentoon tyyliin ja nuorten aktiiviseen elämäntapaan. Suomalaiset nuoret miehet suosivat yleensä pusakkamallisia takkeja, mutta miehille valmistetaan myös tyylikkäitä pidempiä takkeja, jotka ulottuvat puoleen väliin reittä. Pitkä takki lämmittää talvella pusakkamallia paremmin. Lämpimin takki on untuvatakki, joka pitää lämpimänä jopa 25 asteen pakkasessa.

Miesten välikausitakit

Miesten kevättakit ovat klassisesti oliivinvihreän, beigen tai sinisen värisiä. Rohkeimmat ja tyylikkäimmät miehet uskaltavat käyttää myös uskaliaampia värejä kevätpukeutumisessa. Tällöin kevättakki voi olla vaikka punainen tai turkoosi. Kevättakit ovat yleensä pusakkamallisia eli lyhyitä takkeja, joissa on joko napitus tai vetoketju ja joskus myös huppu riippuen takin mallista. Niin keväällä kuin syksylläkin suosittu välikausitakki on nahkatakki. Miesten nahkatakit ovat yleensä mustia, mutta keväällä nahkatakkeihin sopivat hyvin myös ruskean eri sävyt. Viime kausina nahkatakki on ollut trendikäs myös kesäisin. Nahkatakki on helppo yhdistää niin siistimpään kuin rennompaankin asuun, koska se näyttää hyvältä sekä huolitellumman vaatetuksen että vapaa-ajan vaatteiden kanssa.

Myös kankaiset mustat välikausitakit kuuluvat moniin sekä syys- että kevättakkimallistoihin, koska musta on takeissa perusväri, joka on käytännöllinen, sillä se sopii lähes kaiken kanssa. Yleisesti ottaen takkien väritys on keväällä vaaleampi, kevyempi ja raikkaampi, kun taas syksyllä suositaan tummempia ja lämpimämpiä värejä. Myös takkien kankaat ovat huomattavasti kevyempiä ja ohuempia keväällä ja raskaampia ja lämpimämpiä syksyllä.
Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun