Miesten vaatteet netistä

Miesten vaatteet netistäMiesten vaatteet ovat usein klassisia leikkauksiltaan ja väreiltään, mutta nykyään miehetkin ovat kiinnostuneita trendeistä ja haluavat erottuvia, persoonallisia vaatteita. Niinpä miesten valikoimista löytyykin tänä päivänä myös rohkeampia, vähemmän perinteisiä miesten vaatteita. Perinteisesti miesten vaatteissa on ollut pienempi valikoima naisten vaatteisiin verrattuna, mutta nykyään miehillekin on olemassa laajoja valikoimia, joista löytyy erilaisiin tyyleihin sopivia vaatteita. Miesten vaatteet seuraavat muotia ja trendejä kausittain, ja mallistot muuttuvat aina uusimpien trendien ja vuodenaikojen mukaan. Lisäksi mallistoista löytyy vaatteita, jotka on erityisesti suunniteltu arkeen ja vapaa-ajalle, liikuntaan, työpaikalle ja tietenkin juhlatilaisuuksiin. Nykyään miehillekin on saatavilla myös laaja valikoima asusteita, kuten laukkuja ja koruja muodikkaaseen pukeutumiseen. Miesten vaatteet muokkautuvat asusteilla tyylikkäiksi ja trendikkäiksi kokonaisuuksiksi. Asusteilla vaatteisiin voi luoda erilaisia ilmeitä. Miesten vaatteet on nopein tilata suoraan netistä ja sovittaa kotona.

Miesten vaatteet arkeen

Suurin osa miesten vaatteita myyvistä vaateketjuista myy trendikkäitä vaatteita arkikäyttöön, kouluun ja vapaa-ajalle. Mallistot vaihtuvat kausittain, siten että niistä löytyy aina vuodenaikaan sopivia, muodikkaita vaatteita. Miesten vaatteet on usein eritelty nuorempia kiinnostaviin trendikkäimpiin mallistoihin sekä kaikenikäisille sopiviin mallistoihin. Miesten vaatteet ovat leikkauksiltaan useimmiten väljempiä kuin naisten vaatteet, ja siksi niissä käytetään usein myös eri materiaaleja kuin naisten vaatteissa. Miesten vaatteet ovat yleensä hillittyjä väritykseltään, mutta rohkeammille pukeutujille on saatavilla uskaliaampiakin värivaihtoehtoja trendien mukaan. Arkikäyttöön tarkoitetut miesten vaatteet on useimmiten merkitty kansainvälisen kokomerkinnän mukaan, jolloin koot ilmoitetaan S-XXXL-skaalalla. Farkuissa ja farkkutyyppisissä housuissa käytetään yleisesti tuumamitoitusta, joka perustuu tuumaan, jonka pituus on noin 2,54 cm. Tällöin kokolapussa mainitaan kaksi eri mittaa, joista ensimmäinen ilmoittaa vyötärön ympäryksen tuumissa, ja toinen puolestaan kertoo lahkeen sisäpituuden tuumissa.

Miesten puvut

Miesten puvut tulee istua hyvinMonien miesten työvaatetukseen kuuluu puku tai suorat housut ja kauluspaita. Pukua ja paitaa valitessa on hyvä ottaa huomioon niissä käytetty mitoitus, koska vaatteiden on tarkoitus olla istuvia. Istuvat miesten vaatteet on usein leikattu erilaisten vartalotyyppien mukaan, jolloin niistä löytyy eri mitoitusluokkia vartalon ympärysmittojen mukaan. Oikean kokoiset miesten vaatteet eivät roiku vaan istuvat hyvin ja näyttävät siisteiltä. Eri vaatemerkit voivat käyttää hyvinkin paljon toisistaan eroavia mitoituksia puvuissaan. Siksi voikin olla hyvä kysyä neuvoa mitoituksen suhteen, jos ei itse tiedä, mikä koko tulisi valita. Pukua valitessa kannattaa kiinnittää huomiota puvun takin sekä hihan pituuteen. Lisäksi takin selässä kannattaa ottaa huomioon pieni käyttöväljyys, jotta hartiat ja käsivarret mahtuvat liikkumaan venyttämättä tai rypistämättä pukua liikaa. Myös housujen pituus tulee valita tarkasti, jottei lahje jää liian lyhyeksi tai pitkäksi. Trendikkäissä puvuissa yksityiskohdat voivat olla korostetumpia ja leikkaukset napakampia kuin klassisissa puvuissa. Klassisiin pukuihin kuuluu usein liivi. Miesten työpukeutumiseen kuuluu usein kravatti. Kravatti valitaan muuhun vaatetukseen sopivaksi.

Miesten vaatteet juhlaan

[[mainos_auto]]

Jokaisen miehen vaaterepertuaarista on hyvä löytyä vaatteet erikoistilaisuuksiin. Monelle miehelle juhlapukeutuminen voi tarkoittaa pukua, tai hienoimmissa tilaisuuksissa frakkia, mutta vähemmän muodollisia juhlatilaisuuksia, jotka sallivat rennomman pukeutumisen, on huomattavasti useammin. Miesten vaatteet ovat harvemmin erityisen juhlavia, mutta trendikkäimmistä mallistoista löytyy näyttävämpiä vaatteita miehillekin. Juhliin tarkoitetut miesten vaatteet ovat siistejä ja näyttävät hyvältä. Juhliin tai yökerhoon on mukava laittaa päälle jotain, joka eroaa arkisesta vaatetuksesta. Smart Casual -tyyli onkin useimmiten sopiva tällaisiin tilaisuuksiin. Smart Casual -tyyli on samalla sekä juhlava että rento. Tyylissä yhdistetään yleensä kauluspaita ilman kravattia ja siistit housut sekä nahkakengät. Rennompaan tyyliin housujen tilalle sopivat asialliset farkut. Yleisesti ottaen miesten vaatteiden ostaminen netistä on yleistynyt todella paljon.
Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun