Vaatemuoti vuonna 2022 on värikästä ja inspiroivaa

Vaatemuoti vuonna 2022Kesä 2022 jää varmasti mieleen leveistä lahkeista, piristävistä keltaisen ja violetin väreistä sekä erilaisista kietaisumekoista. Vaatteet saavat hulmuta vapaasti kangasta säästelemättä ja loistaen eri väreissä. Oversize tyyli saa toisaalta seurakseen vaatemuodissa myös paljasta pintaa lyhyiden toppien ja minimekkojen muodossa. Pitsisomisteet tekevät myös jälleen tuloaan ja erityisesti valkoiset pellavaiset ja pitsiset vaatteet tulevat varmasti näkymään kesän 2022 katukuvassa. Yhdistele vuoden 2022 muodista omaan vaatekaappiin viehättäviä osia, inspiroivia värejä ja miellyttäviä kuoseja.

Sporttisuus on tullut jäädäkseen niin arjessa kuin juhlassa

Sporttinen mukavuus on ollut trendi jo useamman vuoden ja tästä mukavuudesta ei halua kukaan selvästikään vielä luopua. Sporttinen tyyli sopii nykypäivänä niin ravintolaan kuin vapaa-ajallekin, joten samat vaatteet yllä voi harrastaa, käydä kaupungilla tai lähteä metsäpoluille juoksemaan. Crocsit ovat myös suomalaiseen tyyliin tulleet jäädäkseen ja niitä voi nähdä sporttisen pukeutumisen lisäksi myös ravintoloissa ja kaupungilla yhdistettynä sopiviin vaatteisiin. 

Leveälahkeiset housut toimivat myös viileämmillä ilmoilla

Leveälahkeiset ja korkeavyötäröiset housut sopivat hyvin monenkokoisille vartaloille ja housut imartelevat erilaisia linjoja. Mustat leveälahkeiset housut ovat aina tyylikäs valinta ja ne on helppo yhdistää erilaisten toppien ja bleiserien kanssa. Leveälahkeiset housut sopivat myös juhlakäyttöön, mikä onkin pelastus Suomen säässä, missä pikkumekko voi aiheuttaa helposti vilunväreitä ulkojuhlissa. Muodikkaat kuosit ja laskeutuvat kankaat tuovat leveälahkeisiin housuihin oman vivahteensa. Leveälahkeiset housut voi yhdistää hyvin niin korkokenkien kuin sandaalienkin kanssa, joten yhdistä kesän 2022 trendivaate juuri omaan tyyliisi sopivaksi.

 

 
Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun