Only & Sons

Only & Sons

14.0
(1)
 • Ilmaiset toimitukset yli 60€ tilauksiin  (norm. 4,95€)
 • Pikatoimitus DHL:n kotiinkuljetuksella 14,90€
 • Valittavissa myös nouto liikkestä
 • Maksutavat: verkkopankit, luottokortit, Paypal sekä Klarnan lasku ja osamaksu

  Vaatemerkkiä klikkaamalla näet Only & Sons -tuotteet.
  Only & Sons on verkkokauppa nuorille miehille ja miehille

  Only & Sons on merkki, joka on suunniteltu trenditietoisille nuorille ja miehille. Only & Sons on tanskalainen merkki, joka on perustettu vuonna 2014. Only & Sons merkin vaatteet ovat edullisia, muodikkaita ja denim on niissä vahvasti esillä. Only & Sons on verkkokauppa moderneille miehille, jotka ovat mieleltään nuorekkaita. Verkkokaupasta löytyy farkkuja, takkeja ja vaatetta niin arkeen kuin business-tyyliinkin. 

  Only & Sons tarjoaa edullista muotia miehille

  Only & Sons julkaisee useita mallistoja vuoden aikana ja se pysyykin hyvin muodin aallonharjalla. Only & Sons ottaa vaikutteita mallistoihinsa katumuodista ja mallistoista löytyykin myös räväkämpiä vaihtoehtoja klassisten ja yksinkertaisesti tyylikkäiden tuotteiden rinnalle. Only & Sons verkkokauppa kilpailee myös hinnalla, joten merkin vaatteet eivät ole kovinkaan kalliita, mikä houkuttelee varmasti monia ostoksille. Only & Sons tuotteet on helppo tilata netistä, olipa tyyli sitten farkut ja huppari tai chinot ja bleiseri. 

  Only & Sons verkkokaupan toimitus, palautus ja asiakaspalvelu

  Only & Sons toimittaa vaatteet 4-6 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Yli 60 euron ostot toimitetaan ilmaiseksi joko lähimpään liikeeseen tai postiin. Muuten toimitus lähimpään liikkeeseen maksaa 1€ ja postitoimitus 4,95€. Express toimitus toimitetaan 1-2 työpäivässä suoraan kotiovelle ja sen hinta on 14,95€. Asiakkaalla on 30 päivän ilmainen palautusoikeus tuotteilleen. Only & Sons -verkkokaupan asiakaspalvelu toimii arkisin ma-to klo 9-17.30 ja pe klo 9-15. Sähköpostia voi lähettää Suomeksi, mutta puhelinpalvelu toimii pääsääntöisesti englannin kielellä.  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


  Siirry alkuun