Only

Only

32.3
(3)
 • Ilmaiset toimitukset yli 60€ tilauksiin  (norm. 4,95€)
 • Pikatoimitus DHL:n kotiinkuljetuksella 14,90€
 • Valittavissa myös nouto liikkestä
 • Maksutavat: verkkopankit, luottokortit, Paypal sekä Klarnan lasku ja osamaksu

  Vaatemerkkiä klikkaamalla näet Only -tuotteet.
  Only on verkkokauppa nuorille naisille

  Only on merkki, joka on suunnattu pääasiassa nuorille naisille, jotka haluavat seurata muotitrendejä. Denim on asia, joka on Onlyn tyylissä keskeisessä osassa ja erityisesti Onlyn farkut ovatkin se tunnetuin myyntituote. Onlyn tuotteita myydään 4500 eri kaupassa ympäri maailmaa sen oman verkkokaupan lisäksi. Onlyn muoti on leikkisää ja kepeää ja sopii tyylinsä puolista melkein kaikille nuorille naisille.

  Only Play tuo urheiluvaatteet Onlyn muodin piiriin

  Only Play on Onlyn oma merkki muodikkaille naisten urheiluvaatteille, joka lanseerattiin vuonna 2006. Only Play julkaisee joka vuosi neljä urheiluvaatemallistoa, jotka jaottuvat treeniin, nautintoon, juoksuun sekä joogaan/tanssiin. Only Play trikoot, urheiluliivit ja joga pantsit ovat nousseet jo suureen suosioon. Only Play naisten urheiluvaatteet ovat kohtuuhintaisia, mutta materiaaliltaan miellyttäviä. Only Play -vaatteet ovat myös muodikasta streetmuotia, missä urheiluvaatteet ovat keskiössä, joten Only Play vaatteita voi käyttää myös ilman hikoilua, aikamme nuorten muotivaatteina. 

  Only Play curvy sopii kurvikkaille naisille

  Istuvuus ja leikkaukset ovat urheiluvaatteissa tärkeitä, joten eri kokoiset ja malliset naiset tarvitsevatkin juuri omalle vartalolle sopivia urheiluvaatteita. Only Play curvy -vaatteet on suunniteltu isompikokoisille naisille, joten leikkaukset ja mallit ovat suunniteltu sen mukaisesti muotia ja tämän hetken trendejä unohtamatta.

  Only kengät ja vaatteet netistä

  Onlyn verkkokaupasta lyötyy niin muodikkaita kenkiä kuin vaatteitakin. Onlyn verkkkokaupassa on huomioitu hyvin eri kokoiset naiset ja verkkokauppa kannustaakin selaamaan vaatteita valitsemalla ensin oma koko. Carmakoma-mallisto on erikseen 42-54 -kokoisille naisille. Onlyn kengät kattavat naisten sandaalit, sneakerit, nilkkurit ja korkokengät. 

  Only verkkokaupan tilaus, palautus ja asiakaspalvelu

  Onlyn verkkokaupasta tilattaessa asiakas saa vaatteet ja kengät 4-6 arkipäivän kuluessa. Yli 60 euron ostot toimitetaan ilmaiseksi joko lähimpään liikeeseen tai postiin. Muuten toimitus lähimpään liikkeeseen maksaa 1€ ja postitoimitus 4,95€. Express toimitus toimitetaan 1-2 työpäivässä suoraan kotiovelle ja sen hinta on 14,95€. Asiakkaalla on 30 päivän ilmainen palautusoikeus tuotteilleen. Asiakaspalvelu toimii suomeksi parhaiten sähköpostin välityksellä, koska puhelinpalvelussa ei välttämättä ole saatavilla suomenkielistä palvelua. Asiakaspalvelu on auki ma-to klo 9.-17.30 ja pe klo 9.-15.00.

   


  Only liittyvät uutiset

  Tämä on ihanin kesämuoti vaatteissa - katso ideakuvat
  Tässä on kevään muodikkain takki!

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


  Siirry alkuun