Name It

Name It

14.0
(1)
 • Ilmaiset toimitukset yli 60€ tilauksiin  (norm. 4,95€)
 • Pikatoimitus DHL:n kotiinkuljetuksella 14,90€
 • Valittavissa myös nouto liikkestä
 • Maksutavat: verkkopankit, luottokortit, Paypal sekä Klarnan lasku ja osamaksu

  Vaatemerkkiä klikkaamalla näet Name It -tuotteet.
  Name it verkkokaupasta suositut lastenvaatteet

  Name it on tanskalainen lastenvaatemerkki, jolla on mallistot niin vauvoille, lapsille, kouluikäisille kuin teineillekin. Name it valmistaa hauskoja, trendikkäitä ja edullisia lastenvaatteita, joilla on tunnetusti hyvä hinta-laatu -suhde. Name it -lastenvaatteissa käytetään paljon denimiä, mutta tärkeintä on lastenvaatteiden mukavuus. Esimerkiksi säädettävä vyötärö on ominaisuus, mikä löytyy kaikista Name it -merkin housuista. Säädettävän vyötärön ansiosta lastenvaatteet sopivat kaikenmallisille lapsille. Name it on asettanut tavoitteekseen, että 50% lastenvaatteista olisi valmistettu vuonna 2020 luomupuuvillasta. 

  Name it Baby, Mini, Kids ja LMTD

  Name it on jakanut verkkokaupassa vaatteet neljään eri kategoriaan. Baby -osastolta löytyy vaatteita koossa 40-80 cm, Mini -osastolta löytyy lastenvaatteet 80-110 cm, Kids -osastolta vaatteet 116-164 cm ja viimein teinit LMTD -osastoineen, missä koot 134-176 cm. Name it huomioi kaikenikäisten lasten tarpeet, joten Name it vaatteet ovat yleensä myös lasten mieleen. Name it vaatteet ovat edullisia, mutta laadukkaita, joten vaatteet kestävät hyvin lasten käyttöä. Teinit on huomioitu kaupassa hyvin ja nuoret muodin edelläkävijät löytävätkin Name it -verkkokaupasta varmasti mieluisia vaatteita.

  Name it softshell ja merinovilla -vaatteet lapsille

  Name it on tunnettu hauskoista sisävaatteistaan, mutta myös softshell -haalarit ja merinovilla -vaatteet ovat saavuttaneet suuren suosion. Merinovilla bodyt, merinovilla haalarit sekä merinovilla pipot ja lapaset ovat tuotteita, joita lapsiperheet ovat ottaneet omakseen. Softshell haalarit ja puvut sekä softshell takit ovat myös Name it -merkin vahvuuksia. Toiminnalliset vaatteet tekevät lasten liikkumisesta miellyttävää, olipa sää mikä tahansa. Name it vaatettaakin lapset jokaiseen keliin ympäri vuoden.

  Name it toimitus, palautus ja asiakaspalvelu

  Name it toimittaa vaatteet 4-6 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Yli 60 euron ostot toimitetaan ilmaiseksi joko lähimpään liikeeseen tai postiin. Muuten toimitus lähimpään liikkeeseen maksaa 1€ ja postitoimitus 4,95€. Express toimitus toimitetaan 1-2 työpäivässä suoraan kotiovelle ja sen hinta on 14,95€. Asiakkaalla on 30 päivän ilmainen palautusoikeus tuotteilleen. Name it -verkkokaupan asiakaspalvelu toimii arkisin ma-to klo 9-17.30 ja pe klo 9-15. Sähköpostia voi lähettää Suomeksi, mutta puhelinpalvelu toimii pääsääntöisesti englannin kielellä.

     Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun