J.Lindeberg

J.Lindeberg

15.0
(1)
 • Ilmaiset toimitukset yli 60€ tilauksiin  (norm. 4,95€)
 • Pikatoimitus DHL:n kotiinkuljetuksella 14,90€
 • Valittavissa myös nouto liikkestä
 • Maksutavat: verkkopankit, luottokortit, Paypal sekä Klarnan lasku ja osamaksu

  Vaatemerkkiä klikkaamalla näet J.Lindeberg -tuotteet.
  J.Lindeberg tarjoaa skandinaavista muotia ja urheiluvaatteita

  J. Lindeberg on ruotsalainen brändi, joka tarjoaa muotia moderneille ja ympäristötietoisille kuluttajille. Johan Lindeberg perusti merkin vuonna 1996 ja alkuun panostettiin erityisesti miesten muotiin ja golf-vaatteisiin. Nykyään J. Lindeberg valmistaa urheiluvaatteita erityisesti golfiin, lasketteluun ja aktiiviseen liikkumiseen. J. Lindeberg haluaa vahvistaa tulevaisuudessa entisestään urheilupuoltaan ja yhteistyökumppaneina onkin tunnettuja urheilijoita. Tällä hetkellä J. Lindebergin tuotteita myydään 35 maassa, joissa on lähes 90 J. Lindeberg liikettä yhteensä. J. Lindeberg on osa Bestseller -konsernia ja tuotteita myydään myös yleisissä tavarataloissa. J. Lindebergin vaatteita ja kenkiä on kuitenkin kätevintä tilata suoraan heidän verkkokaupastaan.

  J. Lindeberg vaatteiden tyyli on yksinkertaista ja tyylikästä

  J. Lindeberg on saavuttanut suosiotaan niin ammattigolfareiden kuin muidenkin urheilijoiden keskuudessa. Laadukkaat urheiluvaatteet tehdään tyylillä, mutta tuotteet ovat myös erittäin toiminnallisia ja miellyttäviä päällä. J. Lindebergiltä löytyy vaatteita niin miehille kuin naisillekin, mutta pääpaino on edelleen miesten vaatteissa. Verkkokaupasta löytyy paljon yksivärisiä paitoja ja housuja, mutta mukana on myös rohkeampia värityksiä niitä haluaville. Pääpaino on kuitenkin skandinaavisen pelkistetyissä vaatteissa, jotka istuvat hyvin myös suomalaiselle miehelle ja naiselle. 

  J. Lindeberg takit ja farkut helposti netistä

  J. Lindebergin tyyli välittyy niin takeista, farkuista kuin urheiluvaatteistakin. Asiakas löytää verkkokaupasta varmasti vaatteita, joita on helppo yhdistellä keskenään ja joiden ympärille voi oman vaatekaapin sisällön rakentaa. J. Lindebergin vaatteita ja kenkiä on tarjolla niin arkeen kuin juhlaankin ja kaikki voi tilata kätevästi netistä. Toiminnallisuus ja käyttömukavuus ovat brändille tärkeitä arvoja ja niillä se haluaa myös kilpailla urheiluvaatteiden alalla. 

  J. Lindeberg verkkokaupan toimitus, palautus ja asiakaspalvelu

  J. Lindeberg toimittaa tuotteet ilmaiseksi, jos tilauksen summa ylittää 60€. Jos asiakkaan tilaamat tuotteet maksavat vähemmän, voi valita haluamansa toimitustavan. J. Lindebergin verkkokauppatilauksen toimitus kestää  4-6 arkipäivää. Toimitus on mahdollista saada lähimpään liikkeeseen, jolloin noudettava tilaus maksaa 1€. Toimitus lähimpään postiin maksaa 4,95€. Express toimitus toimitetaan 1-2 työpäivässä suoraan kotiovelle ja sen hinta on 14,95€. Nopea toimitus ei ole ilmainen, vaikka tilauksen summa ylittäisi 60€. Palautus ei maksa asiakkaalle ylimääräistä ja sen voi tehdä 30 päivän kuluessa tilauksen saapumisesta. Asiakaspalvelu toimii sähköpostilla ja puhelimitse. Suomen kielellä voi asioida varmimmin sähköpostin välityksellä, koska puhelinpalvelussa asiointikieli voi olla englanti. Asiakaspalvelu on auki ma-to ko 9-17.30 ja pe klo 9-15. 

  J. Lindberg mainokset ja videot

   

   

     Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


  Siirry alkuun