Bianco

Bianco

14.0
(1)
 • Ilmaiset toimitukset yli 60€ tilauksiin  (norm. 4,95€)
 • Pikatoimitus DHL:n kotiinkuljetuksella 14,90€
 • Valittavissa myös nouto liikkestä
 • Maksutavat: verkkopankit, luottokortit, Paypal sekä Klarnan lasku ja osamaksu

  Bianco kenkäkauppa miehille ja naisille

  Bianco on tanskalainen kenkäkauppa, joka on perustettu vuonna 1987. Tänä päivänä Bianco toimii laajasti netissä sekä kivijalkamyymälöissä ja tuottaa uusia kenkäkokoelmia monta kertaa vuodessa. Bianco seuraa maailman kenkätrendejä ja tarjoaa asiakkailleen joka sesongille jotain uutta. Bianco haluaa toimia kestävällä tavalla, joten sen yhteistyökumppanit noudattavat työlainsäädäntöä sekä kunnioittavat eläinten oikeuksia sekä ympäristöllisiä arvoja. Materiaalit ovat laadukkaita ja kengät kestävät myös aikaa. 

  Uusimmat kengätrendit ovat esillä Biancon verkkokaupassa

  Bianco on huomioinut kenkäkaupassaan heidät, jotka haluavat haistella heti uusimpia trendejä. Trending -osiosta löytyykin ne sesongin halutuimmat tuotteet helposti business kengistä aina valkoisiin sneakereihin. Trending osio on osa naisten kenkien verkkokauppa-puolta. Miesten kenkä-osio on jonkin verran suppeampi, mutta myös miesten osalta on mahdollista ostaa uusimpia trendejä Biancon tyyliin. 

  Biancon nilkkurit ovat klassinen valinta

  Biancon nahkaiset nilkkurit ovat klassinen valinta niin miehille kuin naisillekin. Biancon kenkämallisto tuo nilkkureihin uusia kuoseja ja malleja monta kertaa vuodessa, mutta mallistossa on aina mukana myös ajatonta tyyliä. Biancon chelsea-nilkkurit ovat loistava valinta niin syksyyn kuin kevääseenkin. Jos taas haluaa enemmän unisex-lookkia, kannattaa tutustua Biancon biker-bootseihin. Musta nahka ja paksu pohja, ovat trendikäs valinta niin naiselle kuin miehellekin. 

  Biancosta korkokengät sesongin juhliin

  Bianco on tunnettu monipuolisesta korkokenkävalikoimastaan. Biancon korkokenkiä voi ostaa niin platoo-mallilla, paksulla korolla kuin sillä kaikkein juhlavimmalla tyylilläkin. Biancon korkokengistä voi löytää varmasti se kenkäparin, joka on omaan makuun sopiva. Biancon korkokenkävalikoima uudistuu myös monta kertaa vuodessa, joten aina voi löytää jotain uutta täydennystä omaan kenkävalikoimaan.

  Biancon toimitus, palautus ja asiakaspalvelu

  Bianco toimittaa kengät ilmaiseksi, jos tilauksen summa ylittää 60€. Jos asiakkaan tilaamat tuotteet maksavat vähemmän, voi valita haluamansa toimitustavan. Yleensä toimitus kestää Biancolla 4-6 arkipäivää. Toimitus on mahdollista saada lähimpään liikkeeseen, jolloin noudettava tilaus maksaa 1€. Toimitus lähimpään postiin maksaa 4,95€. Express toimitus toimitetaan 1-2 työpäivässä suoraan kotiovelle ja sen hinta on 14,95€. Nopea toimitus ei ole ilmainen, vaikka tilauksen summa ylittäisi 60€. Palautus ei maksa asiakkaalle ylimääräistä ja sen voi tehdä 30 päivän kuluessa tilauksen saapumisesta. Asiakaspalvelu toimii sähköpostilla ja puhelimitse. Suomen kielellä voi asioida varmimmin sähköpostin välityksellä, koska puhelinpalvelussa asiointikieli voi olla englanti. Asiakaspalvelu on auki ma-to ko 9-17.30 ja pe klo 9-15. 

     Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Suomen pääkaupunki?


  Siirry alkuun