Bestseller

Bestseller

00.0
(0)
 • Ilmaiset toimitukset yli 60€ tilauksiin  (norm. 4,95€)
 • Pikatoimitus DHL:n kotiinkuljetuksella 14,90€
 • Maksutavat: verkkopankit, luottokortit, Paypal sekä Klarnan lasku ja osamaksu

  Vaatemerkkiä klikkaamalla näet Bestseller -tuotteet.
  Bestseller tarjoaa skandinaavista muotia 

  Bestseller on konserni, johon kuuluu yli 20 muotimerkkiä, jotka kattavat niin lapset, nuoret, miehet ja naisetkin. Bestseller.com sai alkunsa vuonna 2013 ja tällä hetkellä Bestsellerin eri brändeillä on maailmalla 2700 liikettä, mutta tavarataloissa tuotteita on myynnissä n. 15000 eri paikassa ympäri maailmaa. Bestsellerin tuotteet ja brändit ovat vaikutteiltaan skandinaavisia ja toisaalta myös helposti yhdisteltävissä keskenään. Jokainen Bestselleriin kuuluva merkki on omaleimainen, mutta pohjana niissä kaikissa on skandinaavinen minimalistisuus ja tyylikkyys. Bestsellerin tarjoama muoti on rentoa ja yksinkertaista, mutta tyyli-inspiraatioon käytetään myös räväkkää life-style -tyyliä, joista rohkeimmat seuraajat voivat ottaa vaikutteita.

  Naisten muotia Bestselleriltä joka sesongille

  Bestseller kannustaa uudistamaan vaatekaappia joka sesonki lisää. Bestseller tarjoaakin edullisia naisten mekkoja, talvitakkeja ja perusvaatteita kaikille naisille ja jokaiseen tyyliin. Vila, Only ja Noisy May ovat merkkejä, joilta löytyy uusia vaihtoehtoja niin arkipukeutumiseen kuin juhlapukeutumiseenkin. Naisten vaatteet ja muoti ovat tärkeä osa Bestselleriä ja tänä päivänä muotiin on haluttu ottaa vahvasti mukaan myös kestävä kehitys. Bestsellerin verkkokaupasta onkin helppo löytää ne vaatteet, joissa kestävä kehitys on erityisesti huomioitu. 

  Miesten muoti Bestsellerillä

  Miesten muoti on mutkatonta ja helposti ostettavaa, kun puhutaan Bestsellerin merkeistä. Jack & Jones, Selected Homme sekä Bianco ovat merkkejä, joista löytyy jokaiselle ostettavaa miesten vaatteista jalkineisiin. Bestseller tarjoaa miesten vaatteita, joilla voi täyttää koko vaatekaapin muodikkaasti, mutta rennosti. Yksinkertainen ja selkeä tyyli sopii suomalaiseen makuun, eikä hintakaan yleensä kirpaise liikaa. 

  Lapset ja nuoret on huomioitu Bestsellerillä

  Lasten ja nuorten muoti on tärkeä osa Bestselleriä. Name it on kenties tunnetuin merkki, jonka vaatteet ovat erittäin kysyttyjä netissä. Muita Bestsellerin brändejä ovat Jack & Jones junior sekä Only kids. Teini-ikäisille löytyy myös muodinmukaisia vaatteita, jotka sopivat myös räväkämpään tyyliin. Lasten ja nuorten vaatteissa pätee sama, mitä miesten ja naisten kohdalla: Bestselleristä löytyy kaikki tarvittava niin arkipukeutumiseen kuin juhlapukeutumiseenkin. 

  Tilaus ja toimitus Bestsellerin nettikaupassa

  Bestsellerin verkkokauppa on selkeä ja sieltä löytyy kätevästi vaatteita tarvittaessa koko perheelle. Toimitus on ilmainen, jos tilauksen summa ylittää 60€. Jos asiakkaan tilaamat tuotteet maksavat vähemmän, voi valita haluamansa toimitustavan. Yleensä toimitus kestää Bestsellerillä 4-6 arkipäivää. Toimitus on mahdollista saada lähimpään liikkeeseen, jolloin noudettava tilaus maksaa 1€. Toimitus lähimpään postiin maksaa 4,95€. Express toimitus toimitetaan 1-2 työpäivässä suoraan kotiovelle ja sen hinta on 14,95€. Nopea toimitus ei ole ilmainen, vaikka tilauksen summa ylittäisi 60€. Palautus ei maksa asiakkaalle ylimääräistä ja sen voi tehdä 30 päivän kuluessa tilauksen saapumisesta.

  Bestsellerin asiakaspalvelu

  Epäselvissä tilanteissa ja Bestsellerin verkkokauppaa koskevissa kysymyksissä kannattaa ottaa yhteyttä asiakaspalveluun. Asiakaspalvelu toimii sekä sähköpostitse, että puhelimitse. Bestsellerillä ei ole aina välttämättä asiakaspalvelijaa, joka toimisi puhelimessa suomen kielellä, vaan kielenä on yleensä englanti. Sähköpostiin voi kuitenkin lähettää kysymyksiä suomen kielellä, jos puhelimeen ei ole vastaamassa suomen kielistä henkilöä. Bestsellerin sivuilta voi aina tarkistaa, minkä kielinen asiakaspalvelija on tällä hetkellä vastaamassa puhelimeen. Asiakaspuhelin on auki ma-to klo 9-17,30 ja pe klo 9-15. 

  Bestseller mainokset

   

   

     Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Suomen pääkaupunki?


  Siirry alkuun