Reebok

Reebok

14.0
(1)
 • Yksi maaiman suurimmista urheilujalkinevalmistajista
 • Reebokin omistaa Adidas Group
 • Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille (norm. 4,99€)
 • Kotiinkuljetus 14,99€
 • Toimitusaika 4-5 arkipäivää
 • Maksutavat: Yleisimmät luottokortit, Paypal ja Klarnan osamaksu ja lasku

  Reebok alennuskoodit

  20% alennusta normaalihintaisista tuotteista ja 10% outlet-tuotteista

  Vaatemerkkiä klikkaamalla näet Reebok -tuotteet.
  Reebok on tullut tunnetuksi aerobicin ja fitnessin saralla jo 1980-luvulla. Tällä hetkellä Reebok kuuluu samaan konserniin Adidaksen kanssa, kun merkit yhdistivät voimansa vuonna 2006. Adidaksen ja Reebokin parissa työskentelee tällä hetkellä yli 57000 työntekijää ja merkeillä on yli 900 miljoonaa tuotetta maailmanlaajuisesti. Reebok on palannut juurilleen vuonna 2011, kun se aloitti yhteistyön CrossFitin kanssa ja tällä hetkellä Reebok keskittyykin vahvasti fitness-tuotteisiin. Mukana on myös Jooga, Tanssi ja Aerobic -tuotteita.

  Reebokin kengät ovat klassikoita

  Reebokin tunnettuja kenkämalleja ovat tällä hetkellä Nano, Zig, Forever floatride energy, The Instapump Fury, The Club C sekä ikoninen the Classic Leather. Reebokin kenkämalleista löytyy perinteisiä nahkalenkkareita, kuten mallit The Club C sekä the Classic Leather, mutta myös vahvasti retroa ja radikaalia ulkomuotoa kunnioittava The Instapump Fury -malli. Reebok sopii siis merkkinä hyvin heille, jotka haluavat erottua massasta, mutta myös perinteisistä fitness-lenkkareista pitäville. Kaikki mallit on myös suunniteltu niin, että ne ovat miellyttävät jalalle. Club C on tennarimalli, joka sopii myös heille, jotka haluavat ostaa sirompaa tennaria, eikä niinkään jykeviä lenkkareita. Viime vuosina kenkämuoti on selvästi suosinut avaruudellisia ja jykeviä lenkkareita, joiden juuret ovat 1990-luvulla. Paksupohjaiset lenkkarit ovat samalla karut ja muodikkaat, mutta myös ehdottoman miellyttävät jalassa.

  Reebok on retroa ja nykypäivää

  Reebok on onnistunut yhdistämään tuotteisaan retron ja nykypäivän, jolloin tuotteiden monipuolisuus uppoaa laajaan joukkoon ihmisiä. Erottua voi kalssisella valkoisella nahalla ja yksinkertaisella tyylillä tai runsaasti väreillä leikittelevillä malleilla, joissa kenkä varmasti erottuu katukuvasta. Toisaalta Reebokilta löytyy myös neutraaleita fitness-kenkiä, kuten Nano 9, joka todistetusti toimii hyvänä salikenkänä. Reebok toimii siis myös järkivalintana, kun etsii sopivaa kenkää voimailuun tai aerobic-tunneille. Reebok on tullut tunnetuksi kengistään, mutta merkillä on myös fitness-vaatteita ja asusteita.   

  Reebok-verkkokauppa tarjoaa myös lajikohtaisia tuotteita

  Olipa lajisi sitten Crossfit, fitness, juoksu, combat, jooga tai tanssi löytyy Reebokin verkkokaupasta sopivia, juuri siihen lajiin suunniteltuja tuotteita kengistä vaatteisiin. Reebokin yhteistyö toimii esimerkiksi Les Millsin kanssa, jolloin Reebokin tuotteet näkyvät ja mainostavat myös Les Millsiä ympäri maailman Fitness-saleja. Reebok on isosti iso ja sen tuotteiden tunnettavuus on jatkunut jo useita vuosikymmeniä. Jatkuva kehitystyö ja näkyvä yhteistyö alan toimijoiden kanssa lisää Reebokin tuotteiden tunnettavuuta ja ostajat voivat myös luottaa Reebokin tuotteiden perinteiseen laatuun. 

  Reebok mainokset ja videot

   

   


  Reebok liittyvät uutiset

  Urheiluvaatteita ostetaan nyt enemmän kuin koskaan

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun