Adidas

Adidas

14.0
(1)
 • Katso Adidas tuotteet virallisesta verkkokaupasta
 • Toimitus: 1-4 arkipäivää
 • Toimituskulut: 4,5- 11,5€
 • Ilmainen toimitus yli 59€ tilauksiin

  Adidas alennuskoodit

  20% alennusta normaalihintaisista tuotteista ja 10% outlet tuotteista

  Vaatemerkkiä klikkaamalla näet Adidas -tuotteet.
  Adidas on ollut jo pitkään urheilun kirkkaimpia merkkejä ja sen tunnettavuus ulottuu varmasti jokaiseen maahan. Adidaksen perustaja oli saksalainen Adi Dassler, joka aloitti urheilukenkien valmistuksen jo 1920-luvulla. Legendaarinen kolmen raidan kenkä tuli mukaan kuvioihin vuonna 1949, jolloin Adidaksen tuotemerkki ja varsinainen yritys syntyi. Kevyet jalkapallokengät olivat tuote, josta Adidas lähti nousuun ja tällä hetkellä myynnit ovat huimaa luokkaa urheilukenkien ja -vaatteiden osalta. Adidas on kenties tunnetuin urheilubrändi ja -yritys maailmassa. Reebokin kanssa yhdistynyt yritys tuottaa yli 900 miljoonaa tuotetta vuodessa ja työllistää yli 57000 työntekijää. Adidaksen legendaarinen kolmen raidan yhdistelmä on näyttävästi esillä eri urheilulajeissa ja urheilujoiden elämässä niin työssä kuin vapaa-ajallakin.

  Adidas tuo urheilumuodin katukuvaan

  Urheiluvaatteet ja -kengät ovat tärkeä osa muotia tänä päivänä. Adidas on muodikasta erityisesti nuorten ja nuorten aikuisten kohderyhmässä. Rohkeimmat yhdistävät kolmen raidan verkkareita korkkareihin, toki Adidaksen lenkkarit ovat myös muodikkaat jalkineet milloin vain. Julkkikset suosivat Adidasta ja sporttimuotia ja tämä sopii hyvin myös suomalaiseen makuun. Adidas by Stella Mccartney on suosittu naisten mallisto, missä Adidas yhdistää voimansa muodin huippusuunnittelijan kanssa. Adidas haluaa panostaa myös tuotteidensa innovatiivisuuteen ja laatuun. Juoksukengistä suosituin malli on tällä hetkellä Adidaksen Ultra Boost, mistä on myynnissä versioita Ultra Boost 19 ja Ultra Boost 20. Hyvä vaimennus ja eteenpäin vielä pohja takaavat hyvät juoksut. Adidas on myös lähtenyt vahvasti mukaan kierrätykseen ja suositusta Ultra Boost -mallista on myynnissä kierrätys-versio, missä materiaalina on käytetty syrjäisiltä rannoilta ja saarilta kerättyä muovijätettä. Kierrätetty Ultra Boost -malli ei ole mukana Adidaksen Ale-tuotteissa.

  Adidaksen kengät sopivat moneen lajiin

  Adidas on alunperin ollut mukana erityisesti jalkapallossa ja edelleen Adidas ja jalkapallo ovat kenties se tunnetuin yhdistelmä. Adidas kehittää koko ajan jotain uutta ja lajikohtaiset jalkineet ovat hioutuneet vuosien varrella. Adidaksen tenniskengät, koripallokengät, juoksukengät ja ulkoilukengät tuovat iloa liikkumiseen. Adidaksen tyylistä löytyy niin trendikkäitä, klassisia kuin innovatiivisiakin malleja, joten Adidas palvelee hyvin kaikkia liikkumisesta kiinnostuneita ihmisiä.  

  Adidas verkkarit ja hupparit kolmella raidalla

  Adidaksen verkkarit ovat yksi merkittävä tuote, jonka suosio on ja pysyy. Adidaksen sporttivaatteet ovat klassisia ja Adidas Originals onkin merkin tunnetuimpia mallistoja. Adidaksen perusvaatteet ovat usein yksivärisiä, jotka on yhdistetty valkoisiin teksteihin ja logoon. Toki mallistoista löytyy myös monivärisiä vaatteita ja katukuvasta erottuvia tuotteita rohkeammille pukeutujille. Adidaksen vaatteet ovat suosittuja monenikäisten joukossa ja tuotteet ovat ajattomia. Erityisesti nuoret ovat ottaneet urheilumuodin omakseen ja uusi sukupolvi käyttääkin rohkeasti urheiluvaatteita päivittäin. Adidaksen verkkarit ja hupparit ovat kuin koulupuku, joka esiintyy lasten ja nuorten keskuudessa myös Suomessa. Adidaksen tuotteita on myynnissä laajasti netissä eri verkkokaupoissa ja lisäksi perinteisissä kivijalkakaupoissa.

   


  Adidas liittyvät uutiset

  Urheiluvaatteita ostetaan nyt enemmän kuin koskaan

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Suomen pääkaupunki?


  Siirry alkuun