Raiski

Raiski

14.0
(1)
 • Raiski on tunnettu suomalainen tuotemerkki
 • Ilmaiset toimituskulut Postiin ja PostNord MyPack Collect -pakettipalvelupisteisiin
 • Kotiinkuljetus 8,90€
 • Toimitusaika: 1-4 arkipäivää
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, MobilePay, Pivo, lasku ja erämaksu

  Raiski on vaatemerkki kaikenkokoisille naisvartaloille

  Raiski on suomalainen tuotemerkki, joka on perustettu vuonna 1977. Raiski merkin alla on monenlaisia ulkovaatteita, treenivaatteita, paitoja, housuja, hameita ja mekkoja.Tällä hetkellä Raiski panostaa vahvasti vaatteisiin, jotka sopivat kurvikkaille naisille. Raiski onkin perustanut Raiski R+ -malliston, missä huomioidaan erityisesti kurvikkuus ja naiselliset muodot. Toki Raiskin valikoimista löytyy tuotteita jokaiselle naisvartalolle ja vaatteet tehdään istuviksi ja miellyttäviksi käyttää. Raiski on Halti Oy:n omistuksessa ja yritys haluaa kunnioittaa ympäristöarvoja tuotannossaan. Raiskin tuotteissa ei käytetä aitoja eläinten turkiksia ja eläinten oikeuksia valvotaan. Raiski noudattaa osaltaan RDS-standardia ja käyttää vain sertifioitua untuvaa. 

  Raiski R+ huomioi kurvikkaat naiset

  Kurvikkuus ja naisellisuus voivat hankaloittaa sopivien vaatteiden löytymistä ja Raiski onkin ottanut asiakseen palvella juuri kurvikkaampia naisia. Raiski R+ -mallistossa tuodaan leikkauksilla esiin vartalon hyviä ominaisuuksia ja rinta-, vyötärö- ja lanne -kohdat ovat mallistossa riittävän väljiä. Tuotekohtainen suunnittelu ja mitoitus on tehty huolellisesti, joten valitsipa asiakas minkä tahansa Raiskin R+ -tuotteen on istuvuus varmistettu. Osa housuista on saatavilla suoraan lyhyemmällä lahkeenpituudella, joten ylimääräisiä muutoksia ei tuotteisiin tarvitse enää kotona tehdä. Raiskin nettisivuilla on myös yksityiskohtainen kokotaulukko jokaiselle R+ -tuotteelle erikseen, joten kurvikas nainen löytää takuulla sopivan koon verkkokaupasta. 

  Ilmainen toimitus Raiskin verkkokaupassa

  Raiskin verkkokaupassa on ilmainen toimitus manner-Suomeen. Toimitusaika 2-4 arkipäivää ja tiedot lähetyksestä lähetetään asiakkaan sähköpostiin. Asiakaspalvelu toimii arkisin klo 9-15.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


  Siirry alkuun